Φάκης… και με επισημότητα στην Ξάνθη!

Φάκης... και με επισημότητα στην Ξάνθη!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του Γιάννη Φάκη από τον ΠΟΣ 2000 και την ακαδημία του Sport Village στον Α.Ο Ξάνθης για λογαριασμό αρχικά της ομάδας Νέων. Ο πρόεδρος των ακριτών Άρης Πιαλόγλου βρέθηκε στις Σέρρες, είχε συνομιλία με τους υπευθύνους της ομάδας και παρέλαβε το δελτίο του 16χονου επιθετικού που μετά από 8 χρόνια… αλλάζει γειτονιά!

Ο πρώτος σκόρερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και Πρωταθλητής Νέων με την Μικτή της Ε.Π.Σ.Σερρών… θάμπωσε με τα 15 γκολ που πέτυχε και με τις εμφανίσεις του τους σκάουτερ της Ξάνθης που κινήθηκαν για την απόκτηση του και απέσπασαν το «ναι» των υπευθύνων του Sport Village, που στέλνουν με την σειρά τους ακόμη έναν παίκτη σε ομάδα Super League.

Ο Φάκης που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΟΣ 2000 πετυχαίνοντας 17 γκολ με προπονητή τον Αλέκο Μόσχου έχει την ευκαιρία πλέον να δείξει τι αξίζει σε μία μεγάλη ομάδα και γιατί όχι σε λίγα χρόνια να ανήκει στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr