Υποψιασμένος ο Πανσερραϊκός στο ΒΑΤΑΝ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου!

Υποψιασμένος ο Πανσερραϊκός στο ΒΑΤΑΝ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου!

Απο τα πιο δύσκολα του πρωταθλήματος είναι το ματς του Πανσερραϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, για την 8η αγωνιστική της Football league, αφού η ομάδα απο την Καλαμαριά παραμένει πάντα μια υπολογίσιμη ποδοσφαιρική δύναμη!

Τα «λιοντάρια», θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να κάνουν καλό…Πάσχα, απέναντι στους «Πόντιους» που μπορεί να βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, όμως είναι μια ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ και παίζει σε ουδέτερη έδρα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως τον μικρό αγωνιστικό χώρο!

Ο Πέτρος Στοΐλας και το επιτελείο του, επισημαίνουν στους παίκτες των «κόκκινων» συνεχώς, οτι το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμη και κάθε τρίποντο είναι πολύτιμο στην μάχη της ανόδου. Σήμερα εάν ο Πανσερραϊκός περάσει και απο το ΒΑΤΑΝ, θα έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα των άλλων δυο της κορυφής, αφού οι μάχες του Πιερικού με την Βέροια και του Ολυμπιακού Βόλου με την Καβάλα θα δείξουν πολλά για την συνέχεια.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου έμειναν οι Τσιμίκας, Κάλι, Ολαϊτάν και Μέσι λόγω τραυματισμού και οι Μασκανάκης, Τεντζέρης και Τριανταφύλλου.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που επέλεξε ο Πέτρος Στοΐλας, απαρτίζεται από τους Γουναρίδη, Καβουσάκη, Γιανναράκη, Κασμερίδη, Κουτσίδη, Ζέρη, Πίντο, Τσόπελα, Ψάλτη, Μαρκιόνι, Κρητικό, Λουφάκη, Γεωργιάδη, Κόντσι, Πέτρου, Γράβα, Παπαβασιλείου, Γκούρτσα, Πράντο, Θεοδωρίδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr