Υποχρέωση των παικτών του Πανσερραϊκού…η πρόκριση στο Κύπελλο! Χωρίς ΄΄4΄΄ ο Νεντίδης!

Υποχρέωση των παικτών του Πανσερραϊκού...η πρόκριση στο Κύπελλο! Χωρίς ΄΄4΄΄ ο Νεντίδης!

Πρίν απο λίγο βγήκε η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον πρώτο αγώνα της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που βρίσκει τα «Λιοντάρια» αντιμέτωπα με τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά απο απουσία ενός έτους, αφού απέκτησε αυτό το δικαίωμα, κατακτώντας το κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών τον περασμένο Μάιο κόντρα, στο Παραλίμνιο.

Τα «Λιοντάρια σε αυτή την φάση θα στερηθούν τους παίκτες που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΠΟ, δηλαδή τους Γιανναράκη και τον Κύπριο Πεκρή, ενώ ελαφρά τραυματίες είναι οι Σοφιανός και Ζωγραφάκης. Οι υπόλοιποι κανονικά στην διάθεση του προπονητή.

Οι «κόκκινοι» ούτε λίγο-ούτε πολύ πραγματοποίησαν τουλάχιστον 5 μεταγραφές απο το πάνω ράφι, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές στις μεγάλες Ελληνικές κατηγορίες. Απο πέρυσι, μετράμε Γκούρτσα, Παπαβασιλείου, Obosu, ενώ φέτος έχουμε: Κασμερίδη, Ψάλτη, Γιανναράκη, Ζέρη. Υπολογίζουμε τους μισούς φερέλπιδες τουλάχιστον και φυσικά όλο τον περσινό κορμό κοντά 9 ποδοσφαιριστές, συν τις μεταγραφές στο προπονητικό επιτελείο που εκεί μιλάμε για επίπεδο Superleague και τίποτα λιγότερο. Με Νεντίδη, Γκιόκα και Καραμπέτσιο στον πάγκο.

Επομένως, η πρόκριση μέχρι την φάση που θα συναντηθεί ο Πανσερραϊκός με ομάδα Superleague 2 τουλάχιστον είναι επιτακτική, τόσο για το prestige του συλλόγου, την δυναμική αλλα και για τα έσοδα που δίνει η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr