Υποχρέωση όλων να μην μείνουμε μόνο… στις φωτογραφίες με τον Πρόεδρο!

Υποχρέωση όλων να μην μείνουμε μόνο... στις φωτογραφίες με τον Πρόεδρο!

Σε λίγες γραμμές, οφείλουμε δημοσιογραφικά να περιγράψουμε τι συνέβη πίσω από τις βραβεύσεις, κατά την σημερινή επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου στο δημαρχιακό μέγαρο Σερρών. Τίποτα το σπουδαίο δυστυχώς. Κι επειδή δεν γίνεται, να μας φταίνε πάντα οι άλλοι, δεν εξαιρώ το σινάφι μας και γράφω σε πληθυντικό αριθμό, τις παρακάτω αράδες…

Η ουσία της επίσκεψης Βασιλακόπουλου-Τσαγκρώνη-Προεστού, όπως τονίσαμε σε πρωινή ανάρτηση στο «SSN», ήταν στην αποδοχή της πρόσκλησης Χρυσανθίδη και των συν αυτώ, γύρω από έναν ισχυρό μπασκετικό και αυτοδιοικητικό παράγοντα των Σερρών, που έχει την δυνατότητα, πάρα πολλά χρόνια, να συνομιλεί σταράτα με την ζωντανή ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Στα χθεσινοβραδινά λοιπόν, όσοι εδέησαν να τιμήσουν τον πρόεδρο της ΕΟΚ στην ουσία και όχι στην λεζάντα, κατάφεραν να μοιραστούν μαζί του, σκέψεις και προβληματισμούς και να προχωρήσουν στην «επόμενη μέρα»… οι υπόλοιποι απλώς περίμεναν, για να φωτογραφηθούν… την επόμενη μέρα!

Ωραίο το highlight της γαλανόλευκης φανέλας-δώρο, φορεμένη από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη αλλά περίμενα να φροντίσει μαζί με τον δήμαρχο, Πέτρο Αγγελίδη, ώστε να βρουν τουλάχιστον 60’ λεπτά, και να αφουγκραστούν τους παράγοντες του μπάσκετ, σχεδόν όλων των ομάδων του νομού, που βρεθήκαν όχι για την πλακέτα και τις φωτογραφίες… αλλά για να πουν τον μπασκετικό καημό τους, στην ηγεσία της ΕΟΚ και σε αυτή του Δήμου που δεν ασχολήθηκε όσο θα έπρεπε στα θέματα του αθλητισμού.

Άντε να δεχτώ, ότι οι παράγοντες μόνο ζητάνε, επομένως σε μια γιορτινή (!) μέρα, να μην ακουστούν παράπονα και όσοι ακούστηκαν, απλώς τίμησαν και ψέλλισαν ότι πρόλαβαν. Οι δημοσιογράφοι, όμως γιατί δεν είχαν λόγο (;), αλλά τι ψάχνω, αφού πάντα εμείς φταίμε. Κι εδώ είναι ο πληθυντικός, προκαλώντας τους συναδέλφους στα τοπικά ΜΜΕ, να αρχίσουν να απαιτούν πλέον στα θέματα του αθλητισμού και όχι μόνο να έρχονται για να φωτογραφήσουν τους ισχυρούς παράγοντες της πολιτείας και του αθλητισμού… ειδικότερα σε καιρούς προεκλογικής περιόδου!

Είναι δικό μας χρέος πρώτα, η σωστή ενημέρωση των πολιτών και η απαίτηση από τους τοπικούς άρχοντες και τους καλεσμένους τους, για την σωστή διαχείριση και αξιοποίηση των πόρων, προς όφελος του κόσμου. Δυστυχώς αυτό που νιώσαμε ξανά, είναι ότι μια πόλη που διψά για αθλητισμό… παραμένει σε παρατεταμένη αφυδάτωση!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr