Υποσχέθηκε πριμ για… σερί ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Υποσχέθηκε πριμ για... σερί ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Με μία σπουδαία νίκη επί της Ελπίδας Σκουτάρεως συνδυάστηκε η κοπή της βασιλόπιτας στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τις ευχές όλων να έχουν να κάνουν με υγεία για όλη την ομάδα και φυσικά επίτευξη του στόχου που είναι η 1η θέση στον όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η συμμετοχή στα μπαράζ και γιατί όχι και η άνοδος.

Στο περιθώριο της βραδιάς ο πρόεδρος Δημήτρης Κεραμάρης μίλησε στους παίκτες, τους ζήτησε να κρατούν χαμηλά την μπάλα παρά την 1η θέση και να ζοριστούν και λίγο παραπάνω στα επόμενα παιχνίδια για να έρθουν οι νίκες και μάλιστα υποσχέθηκε πως αν στα επόμενα τρία ματς με Δόξα Προσκυνητών(εκτός) και Αετό Ορφανού, Νέστο Χρυσούπολης(εντός) γίνει το 3χ3 τότε θα μοιραστούν πριμ 5.000 ευρώ, καθώς κακά τα ψέματα θα γίνει μεγάλη δουλειά για την οριστική κατάληψη της κορυφής.

Τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν τα φλουριά και πήραν και ως δώρο το ποσό των 50 ευρώ, ήταν οι Νεόφυτος Σαββίδης, Γιάννης Κουλτσιάκης και Νίκος Ανθουλάκης.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr