“Υπεύθυνος ο ΟΠΑΚΠΑ” λέει ο συντηρητής του γηπέδου – Η απάντηση Χατζημαργαρίτη

"Υπεύθυνος ο ΟΠΑΚΠΑ" λέει ο συντηρητής του γηπέδου - Η απάντηση Χατζημαργαρίτη

Με έγγραφο που απέστειλε στο “SSN” o συντηρητής του Δημοτικού γηπέδου Σερρών κ.Νίκος Σμυρίδης, κατονομάζει τον ΟΠΑΚΠΑ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ως υπεύθυνο για την καταστροφή του χλοοτάπητα λέγοντας χαρακτηριστικά “Προς αποκατάσταση της αλήθειας για την κατάσταση του χλοοτάπητα που παρέλαβε ο κ.Χατζημαργαρίτης, είναι ψέμα ότι ήταν κατεστραμμένος. Αυτός και μόνο είναι υπεύθυνος για την καταστροφή του χλοοτάπητα το καλοκαίρι και όχι ο συντηρητής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός που αποχώρησε”.

Μάλιστα στο mail που μας απέστειλε υπάρχει και το έγγραφο από τις 7/7 με το οποίο η ΠΑΕ ενημερώνει πως δεν έχει καμία ευθύνη πλέον για τον χλοοτάπητα, αφού έληξε η σύμβαση παραχώρησης και ζητά από τον ΟΠΑΚΠΑ την παραλαβή των εγκαταστάσεων. Δείτε το αναλυτικά εδώ…ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ9Σ0001

Το “SSN” ως όφειλε επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ.Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη ο οποίος, προσωπικά τουλάχιστον, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη και επεσήμανε πως ποτέ δεν κατηγόρησε τον συντηρητή του γηπέδου, ασχολείται σε επίπεδο συζητήσεων μόνο με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως το πρόβλημα διογκώθηκε λόγω των προπονήσεων επί της προηγούμενης διοίκησης λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ο συντηρητής του γηπέδου ήταν ο κ.Σμυρίδης πριν το καλοκαίρι. Από την παράδοση του γηπέδου από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η υπηρεσία ενημερώθηκε 5-6 ημέρες αργότερα εγγράφως και μέχρι να τον παραλάβει ο ΟΠΑΚΠΑ ως υπηρεσία και κανένας Χατζημαργαρίτης προσωπικά, υπήρξε ένα διάστημα ικανό όπως φάνηκε να δημιουργήσει προβλήματα. Ο χλοοτάπητας έβγαλε σκουλήκι και στις 17 Ιουλίου αν θυμάμαι όταν ελέγχθηκε είχε αρκετά προβλήματα. Ο ΟΠΑΚΠΑ ανέλαβε να τον συντηρήσει με τις δικές του όποιες δυνάμεις και μέχρι ένα επίπεδο ήταν σε ικανοποιητική κατάσταση. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε και διογκώθηκε όταν τον Σεπτέμβριο και επί της προηγούμενης διοίκησης η ομάδα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο για προπονήσεις κάτι που το ξέρουν όλοι. Ο ΟΠΑΚΠΑ ποτέ δεν κατηγόρησε τον συντηρητή, δεν αναφέρθηκε σε αυτόν, είναι άποψη του, δεν είμαστε γεωπόνοι στην υπηρεσία, εμείς δεν έχουμε λόγο να ασχολούμαστε με επαγγελματίες γιατί είμαστε πολιτικά πρόσωπα, αλλά μόνο με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr