Υπερπροσπάθεια για την συμμετοχή της Ν.Ζίχνης στην Β΄ Ε.Π.Σ.Σ με παιδιά από το χωριό

Υπερπροσπάθεια για την συμμετοχή της Ν.Ζίχνης στην Β΄ Ε.Π.Σ.Σ με παιδιά από το χωριό

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ν.Ζίχνης μετά από μία δύσκολη σεζόν που έφερε τον υποβιβασμό του από την Επίλεκτη, στην οποία και στάθηκε με αρκετά προβλήματα προς το φινάλε και παρά το αισιόδοξο ξεκίνημα, αποφάσισε να μην χαθεί από τον χάρτη του Σερραϊκού ποδοσφαίρου και να κρατήσει ζωντανή την ιστορία του.

Η ομάδα έστω και την ύστατη στιγμή και μετά από πολλές προσπάθειες ανθρώπων του χωριού που την αγαπάνε και την διατήρησαν και πέρυσι ενεργή, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή την στιγμή υπάρχουν 31 διαθέσιμα δελτία εκ των οποίων τα 29 ανήκουν σε παίκτες που είναι από το χωριό της Ζίχνης, κάτι που δείχνει και την δυναμική του και ίσως κάποια από τα λάθη του παρελθόντος με την στροφή σε παίκτες εκτός χωριού που είχαν υψηλό κόστος.

Έχοντας ικανούς παίκτες όπως τους Ταρπινίδη, Κονακλή, Μπασιά, Γ.Παπαδόπουλο, Δήμου, Σφυρή, Λιαούρη, Τσακλιώτη, Καζή, Παπουτσή, Πεχλιβάνη και άλλους, η ομάδα φιλοδοξεί να βρει τον δρόμο της και να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να ορθοποδήσει και να επανέλθει.

Στην πρεμιέρα βέβαια ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από το Βαλτοτόπι, ωστόσο κάθε αρχή και δύσκολη και έτσι άπαντες φιλοδοξούν και με την στήριξη του κόσμου, στο παιχνίδι της Κυριακής 1/10 κόντρα στο Δημητρίτσι να γίνει μία καινούργια αρχή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr