Υπήρχε αισιοδοξία, αλλά η “κανονικότητα” αργεί… Συνεχίζει κανονικά μόνο η Basket League !

Υπήρχε αισιοδοξία, αλλά η "κανονικότητα" αργεί... Συνεχίζει κανονικά μόνο η Basket League !

Παρότι στις αρχές της εβδομάδας υπήρχαν αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με την έναρξη προπονήσεων στον χώρο του μπάσκετ ή έστω ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με την επιστροφή, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς μετά την σημερινή ανακοίνωση των νέων μέτρων παραμένει στον “πάγο” η καλαθοσφαίριση πλην το πρωτάθλημα της Basket League, που συνεχίζει κανονικά.

Τα άσχημα νέα μάλιστα φάνηκαν και από την χθεσινή συνάντηση ΠΣΑΚ, ΕΟΚ και Γ.Γ.Α, όπου δεν προέκυψε κάτι ενθαρρυντικό σχετικό με την επάνοδο στην αθλητική δραστηριότητα και στην πορτοκαλί “θεά” ειδικότερα. Αυτό που ανησυχεί ακόμη περισσότερο είναι, ότι δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ για το άμεσο διάστημα, αφού οι ειδικοί αναφέρουν ότι βάσει της νέας επιδημιολογικής κατάστασης είναι νωρίς να συζητάνε για άνοιγμα των κλειστών εγκαταστάσεων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr