Υπέταξαν την Καλαμαριά… και συνεχίζουν τα κορίτσια του Πανσερραϊκού

Υπέταξαν την Καλαμαριά... και συνεχίζουν τα κορίτσια του Πανσερραϊκού
Μετά την Σταυρούπολη το επόμενο “θύμα” για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς. Οι “λιονταρίνες” εκμεταλλεύτηκαν για άλλη μια φορά τον παράγοντα έδρα και παίζοντας εξαιρετική άμυνα κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 48-34 παίρνοντας μια πανάξια πρόκριση. Πλέον επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Κ.Δώδου είναι ο Πανιώνιος μια πολύ ιστορική ομάδα που αγωνίζεται στην Α1. Ωστόσο και αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Σερρών με τον Πανσερραϊκό να θέλει να είναι ανταγωνιστικός.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης οι κόκκινες ήταν καλύτερες στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ακόμη και όταν το παιχνιδι έγινε ντέρμπι (27-24 στο 23′) οι παίχτριες του Κ.Δώδου ήταν παντελώς ψύχραιμες και πήραν μια εύκολη νίκη-πρόκριση.
Για τον Πανσερραϊκό οι Κουτούση και Χωλοπούλου πέτυχαν από 13 πόντους , ενώ από τις φιλοξενούμενες καμία παίχτρια δεν έφτασε διψήφιο αριθμό πόντων, με την Αντωνιάδου να έχει μόλις 9 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 10-5,27-17,39-27,48-34.
Πανσερραϊκός(Δώδος): Χωλοπούλου 13,Τσάντα 6,Πιτσιάβα 2,Μπακιρτζίδου 2,Πελτέκη 6,Κίναλη 4,Κουτούση 13,Χύσα 2,Γκανάτσιου, Σιδερίδου,Γιαουράκη,Σιάκκα.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr