«Υπέρ της Ισότητας, κατά της Έμφυλης Βίας» Οι Ίκαροι αρωγοί με φιλικό αγώνα!

«Υπέρ της Ισότητας, κατά της Έμφυλης Βίας» Οι Ίκαροι αρωγοί με φιλικό αγώνα!

Στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Στα πλαίσια αυτής της ημέρας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών, θα πραγματοποιήσει ορισμένες δράσεις το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Μια απο αυτές είναι ο αγώνας μπάσκετ μεικτών ομάδων αγοριών & κοριτσιών σε συνεργασία με τον αθλητικό όμιλο «Ίκαροι» Σερρών, με το σύνθημα «Υπέρ της Ισότητας, κατά της Έμφυλης Βίας», στις 11:00 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων.

Ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης μίλησε στην συνέντευξη τύπου, επισημαίνοντας την ανάγκη για ευαισθητοποίηση όλων των κοινωνικών φορέων σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και έμπρακτα ο σύλλογος των Ικάρων δέχτηκε με χαρά να συμμετάσχει, μεσα απο τις πολυπληθείς ακαδημίες του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr