Υπέρβαση και με Χρήστο Ζυγκερίδη στην Δόξα Λιθοτόπου!

Υπέρβαση και με Χρήστο Ζυγκερίδη στην Δόξα Λιθοτόπου!

Ένα δικό της παιδί που μέχρι και πριν από λίγο καιρό ανήκε σε ομάδα της Football League… επαναπάτρισε η Δόξα Λιθοτόπου, η οποία και έπεισε τον Χρήστο Ζυγκερίδη να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στο χωριό του προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στο πλευρό και του αδερφού του Γιώργου.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πείστηκε από το πλάνο… ανόδου που υπάρχει στην Δόξα και δικαιολογημένα ο προπονητής Λεωνίδας Υφαντίδης αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και χαρά, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην σελίδα της ομάδας στο facebook.

Ο Ζυγκερίδης βρήκε θέση στο ρόστερ της Δόξας, αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω, με αποτέλεσμα να μην βρει χρόνο συμμετοχής. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Άρη(u20), Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Εθνικό Γαζώρου, Τύρναβο, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Απόλλων Παραλιμνίου, Καβάλα και Ελπίς Σκουτάρεως.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr