“Υπέκυψε” στην ανωτερότητα του Αετού ο Εθνικός!

"Υπέκυψε" στην ανωτερότητα του Αετού ο Εθνικός!

ΕΘΝΙΚΟΣ  1-3  ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

 

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από ήττα σε ήττα πηγαίνει ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, ο οποίος παρότι παλεύει όλα τα παιχνίδια, δεν καταφέρνει να πάρει αποτελέσματα,κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίχτες του Σάκη Καρυπίδη είχαν να αντιμετωπίσουν μια αρκετά καλή ομάδα από τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, τον Αετό Ορφανού. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εξ αρχής τα ηνία του παιχνιδιού και με τέρματα στο 24′ και στο 27′ από τους Μουδούρογλου και Παυλίδη αντίστοιχα προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο.

Ο Εθνικός μπήκε φουριόζος στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει γρήγορα με τον Παρούκα στο 49′ λεπτό,όμως ο Αετός απάντησε άμεσα (6′ αργότερα) και πάλι με τον Μουδούρογλου και “πάγωσε” το γήπεδο με το γκολ αυτό να αποδεικνύεται καθοριστικότατο για την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Η συνέχεια δεν επιφύλλασε κάτι ιδιαίτερο και το 1-3 αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί,ότι η ομάδα του Εθνικού τις τελευταίες αγωνιστικές δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε δικούς της αθλητές, οι οποίοι αρπάζουν τις ευκαιρίες ώστε να είναι έτοιμοι εφόσον η ομάδα δεν καταφέρει να σωθεί την φετινή χρονιά.

Τα στοιχεία του αγώνα:

ΕΘΝΙΚΟΣ: Δ.Τσιντσάρης,Τσιατμάς, Κ.Σαμαράς,Τόπαλ, Γέρμανλης, Ν.Σαμαράς, Βεντούζης, Ι.Τσιντσάρης, Γεράκης, Παρούκας, Τσεμπερίδης.

Αλλαγές:Πετρίδης, Ευσταθιάδης, Ράτσικας, Παρίσης

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Μήττας, Παυλίδης Ν.(46` Βαρότσης), Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης(60` Γιάννα), Κωνσταντίνου 74(Δουζαμπάνης), Μουδούρογλου, Σαββατιανός (46` Σαλπιγγίδης).

 

Share