Υπέκυψαν στην ανωτερότητα του “ιστορικού” οι γυναίκες του Πανσερραϊκού!

Υπέκυψαν στην ανωτερότητα του "ιστορικού" οι γυναίκες του Πανσερραϊκού!

Μετά τις δυο σερί νίκες – προκρίσεις απέναντι στην Σταυρούπολη και την Καλαμαριά, το εμπόδιο του Πανιωνίου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καταβληθεί εξ αρχής με αποτέλεσμα οι “κόκκινες” να γνωρίζουν βαριά ήττα με 34-82 στο ΔΑΚ Σερρών και να αποκλειστούν από το κύπελλο.

Όσον αφορά την εξέλιξη αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης για τον Πανσερραϊκό οι παίχτριες του Κ.Δώδου ήταν πολύ ανταγωνιστικές στο πρώτο μέρος και αυτό γιατί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το -12 (14-26) ωστόσο του πρώτου μέρους έγινε πολύ γρήγορα 16-40 με τον Πανιώνιο να μπαίνει αποφασιστικά και βγάζοντας περίσσεια ενέργεια στο παρκέ να καθαρίζει πολύ γρήγορα το παιχνίδι. Η διαφορά όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε παραπάνω αγγίζοντας εν τέλει τους 50 πόντους (34-82).

Καμία σημασία όμως δεν έχει το τελικό αποτέλεσμα για τον Πανσερραϊκό , καθώς έκανε πάρα πολύ καλή πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον προετοιμάζεται για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 5-13,14-26,26-63,34-82

Πανσερραϊκός (Δώδος): Χωλοπούλου 8, Τσάντα 9 (1), Πιτσιάβα, Πελτέκη, Μπακιρτζίδου 4, Χύσα 2, Γιαουράκη, Σιάκκα, Γκανάτσιου 4, Νασιάκου 3 (1), Βλάχβεη 2, Σιδερίδου 2.

Πανιώνιος (Τσικλήρας): Τσίκα 9 (1), Σπαθάρου 5 (1), Χίλυ 4, Σεμανιάκου 7, Θεοδωρομανωλάκη 6, Στεφανίδου 13 (3), Τσιάδη 8, Παπαδοπούλου 5 (1), Γρηγορίου 4, Μπόνη 12 (2), Τζόνσον 9.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr