Τσιότσιαλας: “Να τελειώνει το κρυφτούλι και να πέσουν υπογραφές…”

Τσιότσιαλας: "Να τελειώνει το κρυφτούλι και να πέσουν υπογραφές..."

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο Μιχάλης Τσιότσιαλας(στο μέσον της φωτό), εκ των συνεργατών του Χρήστου Καραθανάση σε αυτή την προσπάθεια του τελευταίου να αναλάβει τα ηνία του Πανσερραϊκού και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν από την ημέρα που κατατέθηκε εγγράφως η πρόταση μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας πως πρέπει να μείνουν στην άκρη οι εγωισμοί, να τελειώσει το κρυφτούλι και να πέσουν οι υπογραφές γιατί ο χρόνος πιέζει.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Στην αρχή μας έγινε πρόταση να συναντηθούμε με τριμελής επιτροπή, αλλά το απορρίψαμε τελείως και τελικά έγινε συνάντηση την Πέμπτη με όλο το Δ.Σ. Ο κ.Καραθανάσης είχε μαζί του και τον κ.Καπλανίδη που δεν θα μπορούσε να είναι απών, είναι και συνεργάτες και έχει δείξει εμπράκτως την αγάπη του για τον Πανσερραϊκό και το ποδόσφαιρο. Η πλευρά του Ερασιτέχνη ζήτησε μία εγγυητική επιστολή για να εγγυηθεί την καλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και αντίστοιχα ειπώθηκε από τον πρόεδρο ότι θα μας σταλεί ένα σχέδιο σύμβασης, που θα δούνε οι νομικές υπηρεσίες, για να προχωρήσουμε στις υπογραφές.

Την επόμενη ημέρα με πήρε ο κ.Χατζημιχαηλίδης και μου είπε ότι δεν θα μας στείλουν σχέδιο σύμβασης και να στείλουμε εμείς τι ακριβώς θέλουμε. Του απάντησα πως άλλη ήταν η απόφαση του Δ.Σ και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, ενώ το ίδιο είπε και ο κ.Καραθανάσης. Έτσι την Παρασκευή το βράδυ του έστειλα ένα email στο οποίο του επεσήμανα την υπόσχεση τους να στείλουν ένα σχέδιο σύμβασης, αλλά δεν πήρα τίποτα. Την Δευτέρα μου ήρθε ένα mail το οποίο έλεγε ότι… περιμένουμε να μας στείλετε τις απαιτήσεις έχετε από εμάς για να προχωρήσουμε σε υπογραφή των συμβάσεων.

Σήμερα βγάλαμε την εγγυητική, την καταθέσαμε, όπως ακριβώς μας ζήτησαν στον Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκό, αλλά σύμβαση ακόμη δεν πήραμε στα χέρια μας. Κάναμε τα πάντα από την πλευρά μας, αλλά δεν βλέπω την ανάλογη κίνηση και από τον Ερασιτέχνη. Πήραν την εγγυητική, αλλά δε μας λένε τι παραχωρούν. Έτσι γίνονται όλες οι συναλλαγές”.

Γιατί δεν είναι έτοιμη η σύμβαση:

“Μας είχαν πει ότι είχαν έτοιμο το σχέδιο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Έχω κάνει άπειρες συμβάσεις”.

Για την αίσθηση του για το θέμα:

“Θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα. Είναι εγωισμοί; Ασυνεννοησία; Δεν ξέρω! Χρονοτριβούμε αδίκως. Νας μας καλέσουν όποτε θέλουν να το τελειώνουμε. Βγάλαμε την εγγυητική, τι άλλο να κάνουμε;”.

Για αυτούς που πιθανόν δεν θέλουν τον κ.Καραθανάση:

“Δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί οι κάποιοι. Αν δεν θέλουν να βγούνε να το πουν και τους λόγους και να αναλάβουν και τις ευθύνες τους. Όχι ατύπως. Είμαι αυτός και για αυτό το λόγο δεν επιθυμώ την συνεργασία. Όχι όμως κρυφτούλι. Τέρμα η κοροϊδία. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που θέλει να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος και κολλάμε στα χαρτιά. Θέλουμε να αναλάβουμε τον Πανσερραϊκό, θέλουμε να επιτελέσουμε έργο, ο χρόνος περνάει και δεν έχουμε τίποτα”.

Για το θέμα των ακαδημιών:

“Λέχθηκε και αυτό στο Δ.Σ, για την σύμβαση που υπάρχει με τον Πήγασο, αλλά θεωρώ ότι νομικά επιλύεται. Είναι μία σύμβαση και με μία εκχώρηση του Ερασιτέχνη και της πρώην ΠΑΕ επιλύεται το θέμα νομίζω”.

Για το γεγονός ότι ο επίτιμος πρόεδρος κ.Σιδέρης έπαιρνε συνεχώς θέση στο συμβούλιο:

“Δεν ξέρω με ποια ιδιότητα μιλούσε, δεν είναι στο Δ.Σ, αλλά από την στιγμή που πήρε την άδεια να μιλήσει δεν έχουμε θέμα εμείς”.

Για το πλάνο του κ.Καραθανάση:

“Έχω ενημέρωση ότι έχει έτοιμο σχέδιο. Προπονητή, βοηθό προπονητή, οικονομικό και τεχνικό διευθυντή, Δ.Σ και δεν έχει ποδοσφαιριστές και γήπεδο να προπονηθεί. Τα δελτία των παικτών της ομάδας Νέων πιστεύω ότι τα έχει ο κ.Χατζημιχαηλίδης”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr