Τσελεπίδης: “Ο Στοΐλας και η ιστορία του Πανσερραϊκού μας κρατάνε εδώ”

Τσελεπίδης: "Ο Στοΐλας και η ιστορία του Πανσερραϊκού μας κρατάνε εδώ"

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Τίμος Τσελεπίδης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα αναφερόμενος στα προβλήματα και αποθεώνοντας τον Πέτρο Στοΐλα που κρατά την ομάδα ζωντανή, ενώ αναφέρεται στην στιγμή στα Τρίκαλα που έκανε πολλούς να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Αναλυτικά:

“Μπορεί να μην βγάλαμε πράγματα όπως στα Τρίκαλα, αλλά νομίζω δώσαμε το 100% κυρίως ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και κρίμα που δεν πήραμε το τρίποντο. Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά, η ομάδα έχει πολλά προβλήματα, ξέρουμε όλοι σε ποια ομάδα παίζουμε και τι έμβλημα φοράμε στο στήθος και για αυτό έχουμε μείνει. Λίγοι φύγανε. Τα παιδιά είχαν σοβαρά προβλήματα και τους σεβόμαστε όλους. Δεν ξέρω την επόμενη ημέρα, από όσα λέμε με τα παιδιά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Χρειαζόμαστε παραπάνω βοήθεια. Έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια από τον ερασιτέχνη και τον ευχαριστούμε, όπως και τον κόσμο που έρχεται εδώ και μας στηρίζει. Μου έχει μείνει μία στιγμή στα Τρίκαλα, όταν πήγαμε στο φινάλε στο πέταλο με τους λιγοστούς φιλάθλους μας, είδα έναν να κλαίει. Αυτός είναι ο Πανσερραϊκός και για αυτό είμαστε ακόμη εδώ. Αυτή την ομάδα την κρατάει ο Πέτρος Στοΐλας. Είναι νεαρός αλλά έχει και την εμπειρία και με κάποια λόγια που μας είπε έκανε όλα τα παιδιά να σκεφτούν που παίζουν και ποιο είναι το συμφέρον τους και για αυτό είμαστε εδώ. Στα Τρίκαλα πήγαμε 12 άτομα και με την Καλλιθέα ήμασταν 18. Χάρη σε αυτόν. Τον βλέπω προσωπικά και σαν φίλο. Δεν ξέρω αν θα μείνουμε όλοι μέχρι το τέλος, δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας, αλλά θα βγει μία κοινή απόφαση, δεν θα κάνει ο καθένας ότι θέλει. Ομάδα ξεκινήσαμε και ομάδα θα τελειώσουμε. Πολλά παιδιά έχουν προβλήματα επιβίωσης, είναι αρκετούς μήνες απλήρωτοι, αλλά όλες οι ομάδες έτσι είναι. Ένας που είναι και από μακριά έχει σίγουρα περισσότερα προβλήματα από εμένα π.χ που είμαι από την Θεσσαλονίκη”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr