Τριπλή μεταγραφική “βόμβα” για τους Ικάρους !

Τριπλή μεταγραφική "βόμβα" για τους Ικάρους !

Και πάνω που λέγαμε ότι οι Ίκαροι πέρα των 5 ανανεώσεων και της μιας μεταγραφής (Δημάδης) δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι ακόμη, σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας έσκασαν από το πουθενά δυο “βόμβες” και αύριο λογικά θα έρθει και η τρίτη. Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρονος center (2.07) με θητεία σε ομάδες της Α1 και της Α2, Μανούσος Σάββας και ο 32χρονος guard-forward Θεοδωράκος Γιώργος με θητεία επίσης σε υψηλού επιπέδου ομάδες και τελευταία του επιτυχία την άνοδο με το Ληξούρι στην Β’Εθνική κατηγορία έρχονται στους Ικάρους για να προσθέσουν τρομερή ποιότητα στην frontline. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Θεοδωράκος έχει αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2011-12 με τους “κυανοκίτρινους” στην Α2.

Επίσης, αύριο αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο 32χρονος guard Ντίνος Νικολόπουλος που έχει ξανά συνεργαστεί με τον coach Πέρκο στα Φάρσαλα, ενώ πέρυσι τέθηκε αντιμέτωπος με τους Ικάρους πανηγυρίζοντας και αυτός την άνοδο με τον Λεύκιππο Ξάνθης. Πρόκειται για τρεις παίχτες που έχουν πολύ υψηλές παραστάσεις και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr