Τρεις ανανεώσεις παιχτών ανακοίνωσαν οι Ίκαροι !

Τρεις ανανεώσεις παιχτών ανακοίνωσαν οι Ίκαροι !

Παίχτες των Ικάρων θα συνεχίσουν να είναι οι Σάββας Παρχαρίδης, Μπάμπης Σιδερίδης και Τάσος Φραγκούλης μετά από ανακοίνωση των “κυανοκίτρινων”. Οι Ίκαροι με αυτό τον τρόπο συνεχίζουν την στελέχωση του ρόστερ τους, έχοντας ήδη φτάσει τις 5 ανανεώσεις.

Μετά από αυτές τις ανανεώσεις, η Σερραϊκή ομάδα ουσιαστικά κράτησε την περιφέρεια της και σιγά σιγά θα αρχίσουν κατά πάσα πιθανότητα και οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Ίκαροι Σερρών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές Σάββα Παρχαρίδη, Χαράλαμπο Σιδερίδη και Αναστάσιο Φραγκούλη.
– Οι τρεις αθλητές συμφώνησαν και θα ενισχύσουν την ομάδα μας στην προσπάθεια της για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας. Με αυτό τον τρόπο, παραμένει όλη η περιφερειακή γραμμή της περσινής – απόλυτα επιτυχημένης – αγωνιστικής περιόδου.
– Ο 26χρονος (γεν. 1994) Παρχαρίδης που βοήθησε την ομάδα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ο 23χρονος (γεν. 1997) Σιδερίδης και ο 21χρονος (γεν. 1999) Φραγκούλης που χαρακτηρίζονται για το περιφερειακό τους σουτ, συμφώνησαν από την αρχή με τον σύλλογο δείχνοντας την θέληση τους να παραμείνουν στους “κυανοκίτρινους”.
Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα των Ικάρων.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr