Τρεις ανανεώσεις για τον μπασκετικό Πανσερραϊκό που πορεύεται με νεανικό κορμό!

Τρεις ανανεώσεις για τον μπασκετικό Πανσερραϊκό που πορεύεται με νεανικό κορμό!

Απο το Δελτίο Τύπου:

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, ενόψει του απαιτητικού Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ακολουθεί πιστά τον προγραμματισμό της να «επενδύσει» φέτος σε νεαρούς αθλητές με ταλέντο και φιλοδοξία! Για το λόγο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Σερραίο Βαγγέλη Δημητρακά και τους φοιτητές ΤΕΦΑΑ που ζουν στην πόλη μας Λεωνίδα Ντίνο και Δωρόθεο Δατσιάδη!

Οι τρεις νεαροί  καλαθοσφαιριστές που την περσινή χρονιά ξεχώρισαν όχι μόνο για τις αθλητικές τους ικανότητες, αλλά και για το χαρακτήρα τους, έχουν μέσο όρο ηλικίας  20 έτη και αγωνίζονται σε νευραλγικές θέσεις για τον κορμό της ομάδας. Ειδικότερα, ο Δημητρακάς (21 ετών, 2μ., 7.5π. μ.ο. πέρυσι) είναι power forward, ο Ντίνος (20 ετών, 1.96μ., 8.4π. πέρυσι κι ευστοχότερος παίκτης στα τρίποντα) shooting guard και ο Δατσιάδης play mαker (19 ετών, 1.91μ.).

Καλή χρονιά «λιοντάρια», με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ιστορική μας ομάδα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr