Τρακαλιάνης & Χαψάς στα… ντέρμπι του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σ!

Τρακαλιάνης & Χαψάς στα... ντέρμπι του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σ!

Πέφτει την Τετάρτη η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σ και το απόγευμα θα έχουν γίνει γνωστές οι δύο ομάδες που θα συνοδέψουν τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και τον Πανσουλιακό στους “4”, καθώς θυμίζουμε πως ήδη οι προαναφερόμενοι έχουν αποκλείσει την Serres 1800 και τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Τα παιχνίδια θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ανταγωνίζονται ομάδες που πρωταγωνιστούν και κοντράρονται στην Επίλεκτη. Η Α.Ε Χρυσού υποδέχεται τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στις 16:00 με διαιτητή τον Πασχάλη Τρακαλιάνη, με τους “μπλε” να έχουν κερδίσει δύσκολα με 2-1 στο ματς πρωταθλήματος που έχει προηγηθεί και να είναι στο +6, ενώ ο Ολυμπιακός Λευκώνα υποδέχεται την Δόξα Λιθοτόπου στις 14:30, με διαιτητή τον Χαψά, σε μία… ποντιακή μάχη, με τους φιλοξενούμενους στο ματς της Τετάρτης να έχουν κερδίσει με 4-1 στο ματς πρωταθλήματος στις 23/9.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr