Τρίτο ημίχρονο: Γ.Σ Σέρρες-Πανσερραϊκός BC … Τι δήλωσαν οι δυο προπονητές.

Τρίτο ημίχρονο: Γ.Σ Σέρρες-Πανσερραϊκός BC ... Τι δήλωσαν οι δυο προπονητές.

Ήταν ένα ντέρμπι,που άξιζε τον κόπο σε όσους πήγαν στο κλειστό της Ομόνοιας το απόγευμα του Σαββάτου. Ένα παιχνίδι με καλό θέαμα,ένταση και συγκινήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος με αποκορύφωμα το νικητήριο σουτ του Γιαβρόπουλου. Ο Γ.Σ Σερρών πέτυχε μια τεράστια νίκη και έδειξε πως με ψυχή μπορεί να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο, με τον Πανσερραϊκό να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του παιχνιδιού στο τελευταίο πεντάλεπτο. Τι δήλωσαν ,λοιπόν οι δυο προπονητές στο SSN μετά την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Γιάννης Μπουτάκογλου (Γ.Σ Σέρρες): Ευχαριστώ πολύ τους παίχτες μου για την χαρά που μου έδωσαν σήμερα (12/1). Έπαιξαν με ψυχή και έκαναν ακριβώς ότι τους ζήτησα. Πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Για να φτάσουμε στην νίκη πιστεύω πως περιορίσαμε σημαντικά τον Συμεωνίδη με μπασκετικό ξύλο και τον Πεχλιβάνη,καθώς προσπαθήσαμε πολύ να μην πάρει την μπάλα,κάτι που πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Το πάθος που βγάλαμε σε άμυνα και επίθεση και το μυαλό με το οποίο παίξαμε σε κάθε φάση μας έδωσαν το θετικό αποτέλεσμα.

 

Φώτης Κοκολιός(Πανσερραϊκός BC): Κάναμε μια ήττα σήμερα (12/1) που πιστεύω θα μας βοηθήσει αρκετά εφόσον το διαχειριστούμε όλοι σωστά. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του παιχνιδιού,που δεν μπήκαμε καλά στην συνέχεια πήραμε τον έλεγχο και κάναμε σωστά αρκετά πράγματα μέχρι και το 35′,όπου βρεθήκαμε πάνω στο σκορ με 7 πόντους. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, δεν είχαμε καθαρό μυαλό,κάναμε αρκετές λάθος επιλογές και μοιραία ηττηθήκαμε.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share