Τρία “λιοντάρια”… στην κρεμάλα! (pics)

Τρία "λιοντάρια"... στην κρεμάλα! (pics)

Ημέρα… κρεμάλας ήταν το Σάββατο για τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του Πανσερραϊκού και έχουν κερδίσει τους Σερραίους φιλάθλους, με τους δύο εξ αυτών να έχουν συνυπάρξει και μία σεζόν στα κόκκινα. Ο λόγος για τους Τάσο Παπάζογλου, Φώτη Κουτζαβασίλη και Δημήτρη Γκούρτσα, οι οποίοι την ίδια ώρα, αλλά σε διαφορετικά μέρη παντρευόταν τις εκλεκτές της καρδιάς τους και άφηναν την εργένικη ζωή για να μπούνε στο “club” των παντρεμένων!

Ο Τάσος Παπάζογλου, που πλέον αγωνίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του στον τόπο καταγωγής της, την Ζάκυνθο, με κουμπάρο τον κολλητό του, άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν της Μακάμπι Χάϊφα Στέφανο Αθανασιάδη, με τον οποίον φυσικά γνωρίστηκαν όταν ο Κλάους είχε έρθει δανεικός από τον “δικέφαλο” στον Πανσερραϊκό και αγωνίστηκαν μαζί πανηγυρίζοντας την άνοδο! Μάλιστα το παρών στον γάμο έδωσαν πολλοί φίλοι και συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Γεωργιάδης, αλλά και ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος που έπαιξε φέτος στην ομάδα.

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης, παίκτης της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια, παντρεύτηκε την αγαπημένη του στις Σέρρες, με κουμπάρο τον παιδικό του φίλο, ασφαλιστικό σύμβουλο και επιχειρηματία πια Νίκο Σαλούπη και ακολούθησε… τρελό γλέντι, με αρκετούς παίκτες των Φαιάκων να δίνουν το παρών, μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε παίκτης του Πανσερραϊκού Αλέξης Κόντος.


Τέλος, ο Δημήτρης Γκούρτσας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στέλλα στη Νιγρίτα απ’ όπου και κατάγεται παρουσία αρκετών παικτών του Πανσερραϊκού.

Εμείς ευχόμαστε σε όλους “να ζήσουν και καλούς απογόνους…!!!”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr