Το “SSN” στην προετοιμασία του Πανσερραϊκού στα 3-5 Πηγάδια!

Το "SSN" στην προετοιμασία του Πανσερραϊκού στα 3-5 Πηγάδια!

Στο όρος Βέρμιο, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, σε μία απόσταση 18 χιλιομέτρων από την πόλη της Νάουσας και μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, με ιδανικότατες συνθήκες, ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βάλουν ένα λιθαράκι προκειμένου να ξεκινήσει και αγωνιστικά η νέα εποχή του Πανσερραϊκού. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι και με μία περίεργη προετοιμασία, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία για μία εβδομάδα να αποφορτιστούν από την ένταση που υπήρξε, να γνωριστούν ακόμη καλύτερα,καθώς κατά ένα μεγάλο ποσοστό μιλάμε για μία νέα ομάδα, να αποκτήσουν χημεία και να ετοιμαστούν για την σέντρα του πρωταθλήματος της Football League.

Το “SSN” και ο Βασίλης Πολίτης βρέθηκαν στο ξενοδοχείο “Νaousa Mountain Resort”, το οποίο και θα φιλοξενεί μέχρι την Παρασκευή την αποστολή των “λιονταριών”, παρέχοντας τους όλες τις ανέσεις προκειμένου να γίνει με τον καλύτερο τρόπο η δουλειά του τεχνικού τιμ. Με το γήπεδο να είναι ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει πισίνα και γυμναστήριο οι παίκτες του Πανσερραϊκού περνάνε αρκετές ώρες της ημέρας σε αυτό προσπαθώντας να δουλέψουν πάνω στα “θέλω” του νέου προπονητή.

Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, με την πρώτη στις 9.00 το πρωί να περιλαμβάνει πολλά χιλιόμετρα τρέξιμο για τους παίκτες και εστίαση στην φυσική κατάσταση και την δεύτερη στις 5.00 το απόγευμα να έχει τακτική και οικογενειακό διπλό.

Ο Περικλής Αμανατίδης με τους συνεργάτες του έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα και δίνουν κάθε μέρα πρόσθετα στοιχεία στους παίκτες για να δουλέψουν και να βελτιωθούν, ενώ κάποιοι παίκτες που βάση και των μετρήσεων υστερούν δουλεύουν ξεχωριστά.

Ο προπονητής των “λιονταριών” δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την προετοιμασία, καθώς όπως είπε είναι μικρό το χρονικό διάστημα που έχει δουλέψει, ωστόσο σημείωσε πως είναι καλό για τον Πανσερραϊκό ότι όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει ούτε στις 16 Οκτωβρίου και έτσι θα έχει χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Επίσης όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση… συγκατοίκησης με την Ελπίδα Σκουτάρεως μόνο ευχαρίστηση δεν έδειξε εκφράζοντας τους προβληματισμούς του, τους οποίους έχει και η διοίκηση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr