Το ‘SSN’ βρέθηκε στο Α.Π.Ομόνοιας και κατέγραψε τους χώρους ανταλλαγής που ζητά ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός!

Το 'SSN' βρέθηκε στο Α.Π.Ομόνοιας και κατέγραψε τους χώρους ανταλλαγής που ζητά ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός!

Βρεθήκαμε στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και καταγράψαμε με τον φακό του ‘SSN’, τα γήπεδα που ζητά ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός για ανταλλαγή από 4 συλλόγους.

Αποτυπώσαμε σε βίντεο και εικόνα την κατάσταση των γηπέδων που βρίσκονται δίπλα στα βοηθητικά γήπεδα του ποδοσφαιρικού Πανσερραϊκού, ενώ παρατηρήσαμε και τους ανεκμετάλλευτους χώρους συνολικά στην Ομόνοια, όπως και τους υπάρχοντες αθλητικούς χώρους… που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως τα γηπεδα της ΕΠΣ Σερρών, του Πήγασου, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο πλάι του… όλες οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις (μπάσκετ, τένις, κολύμβησης) βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και φυσικά είναι επικίνδυνες προς χρήση.

Επίσης η έλλειψη περιποιημένων χώρων πρασίνου και δέντρων είναι εμφανής και γενικότερα χωρίς να είναι κάποιος ειδικός τοπίου… αλλά απλός πολίτης, καταλαβαίνει ότι ο χώρος στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, χρήζει αναβάθμισης, καλλωπισμού και φυσικά αθλητικών υποδομών για όλους!!

Με την βοήθεια της εφαρμογής Google Maps χρωματίσαμε και ονομάσαμε τους χώρους που βρίσκονται στο ευρύ τοπογραφικό, όπου ανήκουν τα 300 στρέμματα του Αθλητικού πάρκου καθώς και που ανήκει το κάθε κομμάτι, όπως έχουμε ενημερωθεί επίσημα από τον αθλητικό οργανισμό, που κατέχει τα παραχωρητήρια των εκτάσεων.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr