Το Euro 2020 αναβάλλεται για έναν χρόνο -Απόφαση της UEFA, λόγω κορωνοϊού

Το Euro 2020 αναβάλλεται για έναν χρόνο -Απόφαση της UEFA, λόγω κορωνοϊού

Το Euro 2020 αναβλήθηκε για έναν χρόνο και θα διεξαχθεί το 2021, εξαιτίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η νορβηγική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση αναμενόταν να γίνει από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, σε 12 χώρες. Η νορβηγική ομοσπονδία έγραψε στο Τwitter: «Η UEFA αποφάσισε ότι το Euro πρέπει να αναβληθεί έως το 2021. Θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου την επόμενη χρονιά».

Έπειτα από την απόφαση αναβολής δημιουργείται ο «χώρος» για την ολοκλήρωση του Champions League και του Europa League, που έχουν διακοπεί, αν βέβαια οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό επιτρέψουν την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών ανακοινώσεων.

Η ανακοίνωση της αναβολής αναμενόταν καθώς έγινε γνωστό ότι την περασμένη εβδομάδα η UEFA ακύρωσε τις κρατήσεις που είχε κάνει στην Κοπεγχάγη, μία από τις πόλεις που θα φιλοξενούσαν αγώνες.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr