Το 10ο ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς» στις 2 & 3 Ιουνίου

Το 10ο ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς» στις 2 & 3 Ιουνίου

Για 10η συνεχή χρονιά, ο ΠΣΑΤ σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης (ΕΣΗΕΜΘ) διοργανώνει το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Το τουρνουά, φέτος, θα συνδυαστεί και με την πραγματοποίηση Ημερίδας με θέμα την αθλητική δημοσιογραφία και τον επηρεασμό της από τη μορφή του αείμνηστου Σταύρου Ρεπανά, την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλάρη 5) και ώρες 11:00-14:00.

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν συνάδελφοι, που θήτευσαν στο πλάι του Σταύρου Ρεπανά. Στο πρώτο πάνελ της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος Επί Τιμή του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ, Μάκης Βοϊτσίδης, οι συνάδελφοι Άγγελος Μοσχούλας και Σωτήρης Θεολογίδης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Γιώργος Λυσαρίδης, ενώ στο δεύτερο οι συνάδελφοι Περικλής Στέλλας, Βασίλης Μάστορας, Αντώνης Ρεπανάς, Τάσος Σταμπουλής και Νίκος Πετρουλάκης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (17:00) θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα, με ομάδα προσφύγων, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Την επομένη, Σάββατο 3 Ιουνίου (με ώρα έναρξης 9.30), θα διεξαχθεί το 10ο στη σειρά τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», στο πλαίσιο της τελικής φάσης των προπαιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ, στις εγκαταστάσεις της Ένωσης, στη Μίκρα. Στη διάρκεια του τουρνουά, θα τιμηθούν μεγάλες μορφές του Ποδοσφαίρου και της Δημοσιογραφίας, που έχουν προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό. Συγκεκριμένα θα τιμηθούν ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Κούδας, οι συνάδελφοι αθλητικοί Συντάκτες Σταύρος Πετρακόπουλος και Γιάννης Δέλκος, ο παράγοντας της ΕΠΣΜ, Δημήτρης Σίσκος, καθώς επίσης και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr