Το τουρνουά “Καπαγέρωφ” στις Σέρρες με ΕΟΚ, Ικάρους & λάμψη από Εθνική ομάδα!

Το τουρνουά "Καπαγέρωφ" στις Σέρρες με ΕΟΚ, Ικάρους & λάμψη από Εθνική ομάδα!

Η ομάδα των Ικάρων που βρίσκεται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Β´ Εθνικής, ανοίγει τα “φτερά” της, όχι μόνο εντός παρκέ αλλά και εκτός, με πρωτοβουλίες που δίνουν ουσιαστικό όραμα στο Σερραϊκό μπάσκετ και την πρόοδο του, ανεξαρτήτως συλλόγων, μένοντας μακριά απο κινήσεις εντυπωσιασμού!

Παραπάνω απο 60 παιδιά, τα καλύτερα ταλέντα της χώρας στην καλαθοσφαίριση, οι προπονητές των Εθνικών ομάδων και ομάδες υποδομών, όπως των ακαδημίων της “κυανοκίτρινης” ακαδημίας των Ικάρων, θα φιλοξενηθούν απο την Σερραϊκη ομάδα, στις Σέρρες για το Χριστουγεννιάτικο και ιστορικό τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, “Πέτρος Καπαγέρωφ”, απο τις 26 εως τις 30 Δεκεμβρίου!

Η διοίκηση των Ικάρων, μαζί με την Ομοσπονδία φέρνουν στις Σέρρες ένα αθλητικό τουρνουά, που έχει μεγάλη αίγλη σε όλη την Ελλάδα και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης θα έχει την δυνατότητα, να απολαύσει μπασκετικό θέαμα, από τους επόμενους αστέρες των παρκέ! Στα παιδικά μάτια ειδικότερα αυτό το τουρνουά φαντάζει μυθικό για όσους το ζουν από κοντά!

Την εκδήλωση επιμελούνται οι Ίκαροι με την αρωγή της ομοσπονδίας και ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος τους και οι άνθρωποι του αθλητικού οργανισμού…που μεχρι στιγμής δεν δείχνουν να έχουν καταλάβει το μέγεθος του αντίκτυπου που θα έχει για την προβολή, τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό αυτό το μπασκετικό event!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr