Το Σάββατο όλοι οι αγώνες των Σερραϊκών ομάδων για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Το Σάββατο όλοι οι αγώνες των Σερραϊκών ομάδων για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κυλάει η εβδομάδα για τις Σερραϊκές ομάδες. Ρούπελ – Ηράκλεια, Ορφέας Ν.Σκοπού – Α.Ο Καβάλας, Γ.Σ Σέρρες – Τιτάνες Δράμας τα ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης”.

Επίσης, οι ομάδες U20 των Ικάρων και του Πανσερραϊκού παίζουν στο Παγγαίο και την Αγία Βαρβάρα αντίστοιχα την ίδια ημέρα και ώρα (14/9 στις 18:00).

Αναμφισβήτητα, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ρούπελ και Ηράκλεια. Ο Νίκος Κηρύκος θα έχει αρκετές ελλείψεις, καθώς Πολεμαρχάκης,Στάσας,Γιαννάτος δεν θα αγωνιστούν σίγουρα ενώ αμφίβολος είναι και ο Ψαρράς. Από πλευράς Ηράκλειας, ο Νίκος Μάντζιος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του.

Στα άλλα παιχνίδια, Ορφέας και Γυμναστικός είναι τα μεγάλα φαβορί για την νίκη-πρόκριση. Οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη θα αντιμετωπίσουν την νεοσύστατη ομάδα του Α.Ο Καβάλας. Από την άλλη, οι παίχτες του Μπουτάκογλου θα υποδεχθούν τους Τιτάνες στο κλειστό της Ομόνοιας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr