spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Το Ρούπελ υποδέχεται τον Αστέρα (16/04, 17:00) στο μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Τα “βλέμματα” είναι στραμμένα στο Σιδηρόκαστρο αυτό το Σάββατο, αφού οι Σιδηροκαστρινοί έχουν φτάσει στις 4 καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και διεκδικούν την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια.

Το Ρούπελ φιλοξενεί, λοιπόν το Σάββατο (16/04, 17:00), την μοναδική ομάδα που το έχει κερδίσει και του έχει σπάσει το αήττητο. Μια ήττα που δεν στοίχισε σε κάτι, καθώς οι “μπλε” είχαν μεγαλύτερη διαφορά πόντων συνολικά και κατέκτησαν την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Από την άλλη, οι Καβαλιώτες έχουν γνωρίσει και αυτοί μόλις μια ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα τους από το Ρούπελ. Πρόκειται για ένα ντέρμπι με τον νικητή να κάνει ένα (6 “βήματα” απαιτούνται), αλλά σοβαρό βήμα προς την Γ’ Εθνική.

 Ο Νίκος Κηρύκος και οι παίχτες του δούλεψαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και είναι έτοιμοι με την βοήθεια του κόσμου να ξεκινήσουν με το δεξί την τελική φάση του πρωταθλήματος. Πέρα του Ζωηρού, που είναι αμφίβολος όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι κανονικά στην διάθεση του κόουτς των “μπλε” για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου. Ντούρας και Παπαθεολόγου θα διευθύνουν την αναμέτρηση.

*Το sport-sidirokastro θα κάνει κανονικά live ενημέρωση της αναμέτρησης…

 

Τελική Φάση

16/04  Ρούπελ Σιδηροκάστρου – Αστέρας Καβάλας  (17:00)

17/04  Θύελλα Φερών – Αγία Βαρβάρα  (17:00)

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr , Facebook-Ρούπελ Σιδηροκάστρου

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img