Το πίστεψε και το γύρισε το Ρούπελ, που έχει ωστόσο πολλά να “πετάξει” !

Το πίστεψε και το γύρισε το Ρούπελ, που έχει ωστόσο πολλά να "πετάξει" !

ΡΟΥΠΕΛ  65-55  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ένα αλλοπρόσαλλο Ρούπελ εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου. Οι γηπεδούχοι χάρη σε ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο κατάφεραν να πανηγυρίσουν το 2/2 και να ξεκινήσουν ιδανικά την νέα χρονιά. Οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά την τελευταία περίοδο με ένα επιμέρους 25-7 έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Με τους Σπανό και Γεωργιανό να πετυχαίνουν τους 17 από τους 19 πόντους στην εναρκτήρια περίοδο, το Ρούπελ μπήκε “φορτσάτο” και έδειξε τα καλά του στοιχεία, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια όχι μόνο μείωσαν αλλά φάνηκε ότι μπορούν να κάνουν την ζημιά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: 35-32.

Ένα τρομερό επιθετικό “κόλλημα” στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή να ξεφύγει και να προηγηθεί με 8 (40-48) στο 30′ δείχνοντας ικανός να ξεφύγει με το διπλό. Οι “μπλε”, ωστόσο άλλαξαν εικόνα και με πίεση και σωστές επιλογές στην επίθεση έκαναν την ολική επαναφορά έχοντας ως πρόσωπο-κλειδί τον νεαρό Τοπολίγκα που έδωσε σημαντικές λύσεις όταν χρειάστηκε.

 Για άλλο ένα παιχνίδι το Ρούπελ έμεινε “ζωντανό” χάρη στην εμπειρία του Σπανού που βοήθησε την ομάδα στα δύσκολα, ενώ κομβική αποδείχθηκε η είσοδος του Τοπολίγκα. Στοίχισαν οι απουσίες των Κεραμιδά και Τάσκου. Την επόμενη αγωνιστική το Ρούπελ υποδέχεται τις Κρηνίδες σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι. 

Διαιτητές : Δημάδης-Καρυπίδης

Τα δεκάλεπτα: 19-8,35-32,40-48,65-55.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 3,Γεωργιανός 10,Μποζουτσίδης,Κεμανετζής 10,Ιωαννίδης, Τοπολίγκας 7,Γιαννάτος 11(1),Πολεμαρχάκης,Χαραλαμπίδης,Σπανός 24(1), Πεχλιβάνος, Χριστοφορίδης.

Ηρακλής Καβάλας: Ζώτος 10,Πίγκας 6,Κοσμίδης,Ευαγγελίδης,Παπανικολάου 4,Γεωργιάδης 8(2),Πιεβάλιτσα 23,Σταυρόπουλος,Γερακίδης 4.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr