Το πάλεψαν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού…Καταστροφικό το τρίτο δεκάλεπτο !

Το πάλεψαν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού...Καταστροφικό το τρίτο δεκάλεπτο !

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ   45-55  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

Έχασε την συγκέντρωση του ο Πανσερραϊκός στην 3η περίοδο και σε συνδυασμό με την αστοχία του στην επίθεση δεν κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι στα μέτρα του γνωρίζοντας την ήττα από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα,Αναγέννηση. Η ομάδα του Τατιτζικίδη ακολουθούσε το πλάνο πολύ σωστά στο πρώτο μέρος,όμως στην συνέχεια το Ρύσιο επέβαλε τον ρυθμό του και εξασφάλισε το ροζ φύλλο αγώνος.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι “λιονταρίνες” μπήκαν πολύ καλά στο παρκέ και παίζοντας το ίδιο καλά και στις δυο πλευρές του γηπέδου,προηγήθηκαν με 13-10 στο δεκάλεπτο. Στη 2η περίοδο, η Αναγέννηση κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια και με βραχεία κεφαλή…26-27.

Η 3η περίοδος απεδείχθη καταστροφική για τις γηπεδούχες, που πέτυχαν μόλις 4(!) πόντους. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Μύρβαλη και ξέφυγε στο σκορ με 30-40 στο 30′. Έκτοτε ο Πανσερραϊκός έκανε κάποιες προσπάθειες να φέρει “τούμπα” το παιχνίδι,αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα. Επόμενος αγώνας κόντρα στον Πιερικό για το σύνολο του Ν.Τατιτζικίδη την ερχόμενη Κυριακή.

Τα δεκάλεπτα: 13-10,26-27,30-40,45-55.

Πανσερραϊκός (Τσάντα): Χωλοπούλου 9, Χύσα, Τσάντα 4, Μπακιρτζίδου 8, Θανοπούλου 8 (2), Πελτέκη, Κουτούση 13, Πιτσιάβα, Μίχου 3.
Αναγέννηση Ν. Ρυσίου (Μύρβαλη): Νάστου 9 (1), Εμμανουηλίδου 12 (3), Κωστανάκη 9 (1), Κουλακιώτη, Καλομιτσίνη 4, Κανέλογλου, Τζίκου 10, Παπαδάκη 6, Τζιότζιου 3, Τσελεμπή 2.
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
Share