Το πάει σωστά ο Πανσερραϊκός BC-Συνεργασία με την ιστορική ΑΕΣ

Το πάει σωστά ο Πανσερραϊκός BC-Συνεργασία με την ιστορική ΑΕΣ

Συνεχίζει τις σωστές κινήσεις ενδυνάμωσης…για την επόμενη μέρα ο Πανσερραϊκός, δημιουργώντας μια σημαντική συνεργασία με την ομάδα της ιστορική ΑΕΣ, οπου παραγοντικά και προπονητικά είναι ξανά σε υψηλό επίπεδο!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ – Α.Ε.Σερρών:
Ανακοίνωση συνεργασίας των δύο ιστορικών συλλόγων.

Αξιότιμοι κυρίες, κύριοι, με γνώμονα την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της Σερραϊκής καλαθοσφαίρισης, την τόνωση της κοινωνικής διάστασης του αθλητισμού και κατόπιν συζητήσεων και διαβουλεύσεων, οι οποίες έλαβαν χώρα, ιδιαίτερα κατά την τελευταία χρονική περίοδο, αποφασίστηκε η κοινή συμπόρευση δύο ιστορικών αθλητικών σωματείων του νομού μας.

Οι εκπρόσωποι των διοικήσεων του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και της Α.Ε. Σερρών, αποδεχόμενοι την υπεραξία του συνεργατικού κλίματος συμβαδίζουν, οραματιζόμενοι την προαγωγή της καλαθοσφαίρισης στον τόπο μας και στοχεύοντας στην επαναφορά των επιτυχιών της!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Με τιμή

Μηλούσης Θάνος
Έφορος Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ

Ματζαρίδης Μιλτιάδης
Πρόεδρος ΔΣ Α.Ε.Σερρών

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr