Το «ολόγραμμα»… του Νίκου Αναστασόπουλου δήλωσε να σπάσει η «γκίνια» στο 2019!

Το «ολόγραμμα»... του Νίκου Αναστασόπουλου δήλωσε να σπάσει η «γκίνια» στο 2019!

Στον Πανσερραϊκό διαψεύδουν τα περί… λύσης συνεργασίας με τον έμπειρο μέσο, ο οποίος μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Από την Ραιδεστού, αναφέρουν, πως μόνο με μεταγραφή θα αποχωρήσει παίκτης αξίας από την ομάδα ή όποιος δεν υπολογίζεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος μέσος, υπολογίζεται κανονικά από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, μετέχοντας στις προπονήσεις, ενώ βρίσκεται και στα πλάνα του προπονητή Ηλία Εγγονίδη, για το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Στελέχη της ομάδας χαμογελούν… ειρωνικά με όσα σχόλια γράφονται το τελευταίο 15νθημερο, από όλους, όσοι «κόπτονται» για το καλό των «λιονταριών» αλλά ο στόχος τους είναι διαφορετικός. Μάλιστα και από τον ίδιο τον παίκτη, υπάρχει διάψευση σχετικά με λύση της συνεργασίας με τους «κόκκινους», επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις των δυο πλευρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπαρτιάτη μέσου:

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr