Το ντέρμπι με τα όλα του…το Πανσερραϊκός-Καβάλα!

Το ντέρμπι με τα όλα του...το Πανσερραϊκός-Καβάλα!

Ντέρμπι με τα όλα του το Πανσερραϊκός-Καβάλα, αφού είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για της δυο ομάδες μέχρι στιγμής, χωρίς όμως να κρίνει κάτι τελεσίδικα…αφού εκκρεμεί ένας ολόκληρος γύρος αγώνων.

Τα «λιοντάρια», δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα με τον Θεσπρωτό, που αντιμετωπίζει προβλήματα με κρούσματα Κορωνοϊού, σε αντίθεση με τον ΑΟΚ, που κέρδισε τον Αλμωπό Αριδαίας και αποσπάστηκε με 22 βαθμούς στην κατάταξη απο την 2η Βέροια που στραβοπάτησε και τον Πανσερραϊκό, με ματς λιγότερο.

Οι παίκτες του Πέτρου Στοΐλα, θα πρέπει να μπουν δυνατά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης και το ματς κόντρα στον ΑΟΚ, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, αφού με νίκη θα πιάσουν τους «Αργοναύτες» στους 22 βαθμούς και αν κερδίσουν το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, θα βρίσκονται και με διαφορά στην πρώτη θέση. Εκεί όπου ο Πανσερραϊκός ανέβηκε με μόχθο, νίκες και καλό ποδόσφαιρο σε όλο τον πρώτο γύρο!

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΑΟΚ έμειναν οι Κάλι, και Ολαϊτάν λόγω τραυματισμού και οι Μασκανάκης, Γουναρίδης, Τριανταφύλλου, Παπαβασιλείου και Γράβας.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που επέλεξε ο Πέτρος Στοΐλας, απαρτίζεται από τους Τεντζέρη, Καβουσάκη, Γιανναράκη, Κασμερίδη, Κουτσίδη, Ζέρη, Πίντο, Τσόπελα, Ψάλτη, Μαρκιόνι, Κρητικό, Λουφάκη, Γεωργιάδη, Κόντσι, Πέτρου, Τσιμίκα, Γκούρτσα, Πράντο, Θεοδωρίδη, Μέσι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr