Το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών! (pics)

Το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών! (pics)

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης το νέο 11μελες Δ.Σ που προέκυψε από τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Σερρών με βασικό θέμα την συγκρότηση του σε σώμα. Μετά από περίπου δύο ώρες και φυσικά μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και με πολλά χαμόγελα, καθώς η καρέκλα του προέδρου της Ένωσης άλλαξε κάτοχο μετά από 25 χρόνια, έγιναν γνωστές οι θέσεις των συμβούλων. Ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής φυσικά θα ηγείται του σχήματος με τον Κώστα Βότση να παίρνει την θέση του α΄ αντιπροέδρου και τον Κώστα Νταούδη την θέση του β΄ αντιπροέδρου. Ο Κώστας Μεταλλίδης που κατέβηκε ανεξάρτητος αλλά στηρίχθηκε διατηρεί την θέση του γενικού γραμματέα, ενώ ο Παναγιώτης Κοσμίδης θα είναι ο ταμίας.

 

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση του Στέλιου Μετσιμενίδη στην καθοριστική και απαιτητική θέση του Αρχιδιαιτητή και στην επιτροπή διαιτησίας, ενώ ο Τάσος Χιντερίδης ορίστηκε υπεύθυνος των Μικτών ομάδων.

 

Όλα τα μέλη θα χρησιμοποιηθούν στις επιτροπές για την πιο εύρυθμη λειτουργία τους, ωστόσο όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο Δ.Σ, καθώς σε αυτό βασικό μέλημα ήταν η συγκρότηση σε σώμα και η κουβέντα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά:


Πρόεδρος: Αθανάσιος Χατζηπαντελής

Α΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Βότσης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Νταούδης

Γεν. Γραμματέας: Κώστας Μεταλλίδης

Αν.Γενικός Γραμματέας: Νίκος Μουντουλάρης

Ταμίας: Παναγιώτης Κοσμίδης

Μέλη: Στέλιος Μετσιμενίδης, Τάσος Χιντερίδης, Νίκος Αβραμίδης, Νίκος Μούκος, Θόδωρος Πουρτουλίδης

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr