Το μεγάλο ντέρμπι Γυμναστικού-Ρούπελ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Το μεγάλο ντέρμπι Γυμναστικού-Ρούπελ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Είναι αναμφίβολα το παιχνίδι της αγωνιστικής. Γ.Σ Σερρών και Ρούπελ διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Δυο ομάδες που μαζί με τον Αστέρα Καβάλας και την Α.Ε.Σ δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάληψη των πρώτων προνομιούχων θέσεων.

Ο Γυμναστικός των αρκετών απουσιών (Ντίκογλου,Γιαβρόπουλος) με σημαντικότερη του Χορτομάρη Στ. θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει σε μια νίκη, που έχει ανάγκη για πολλούς λόγους όπως άλλωστε και το Ρούπελ. Από την άλλη, το Ρούπελ αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλο στην Κυριακάτικη αναμέτρηση γνωρίζοντας πως έχει μια καλή ευκαιρία να φύγει με το διπλό από μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα.

 Στα αγωνιστικά ζητήματα, οι “ταύροι” μετράνε 2 νίκες και 1 ήττα (Προσοτσάνη), ενώ οι “μπλε” έχουν το απόλυτο 3/3 έχοντας ωστόσο πιο εύκολο πρόγραμμα. Για το βράδυ (20:00) της Κυριακής έχει οριστεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr