“Το λιοντάρι του Θρύλου” – Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κελεσίδη

"Το λιοντάρι του Θρύλου" - Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κελεσίδη

«Ο Παναγιώτης Κελεσίδης στη βιογραφία του, δεν ωραιοποιεί τη ζωή του. Αφηγείται τα βιώματα του, παραδέχεται τα λάθη του, ζητά συγγνώμη από όσους πίκρανε, φωτίζει τις σκοτεινές στιγμές της σταδιοδρομίας του, αναφέρεται στην «ημέρα» και στη «νύχτα» και αφήνει την καρδιά του να ταξιδέψει στον χρόνο. Αποδέχτηκα να γράψω τη βιογραφία του Παναγιώτη Κελεσίδη, γιατί είναι Πόντιος, με καταγωγή από τις Σέρρες και αγαπά υπερβολικά τον Ολυμπιακό και τον Πανσερραϊκό. Οι συνειρμοί δικοί σας…».

 

Kάπως έτσι ο Σερραίος δημοσιογράφος Στέφανος Δημητριάδης προϊδεάζει τον αναγνώστη για το τι θα διαβάσει στο βιβλίο “ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ” και οι Σερραίοι είχαν την ευκαιρία το βράδυ της Δευτέρας, στην επίσημη παρουσίαση που έγινε στο ξενοδοχείο “Philippos Xenia”, να ακούσουν από τα χείλη του… πρωταγωνιστή, του τεράστιου τερματοφύλακα Παναγιώτη Κελεσίδη, στιγμές της ζωής του, ενώ παλαιοί συμπαίκτες, φίλοι και απλός κόσμος έβαλαν την… γαρνιτούρα περιγράφοντας τις δικιές τους ιστορίες για τον “αγριόγατο” της εστίας.

 

Τον Παναγιώτη Κελεσίδη βράβευσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης χαρίζοντας του και δύο βιβλία του Νομού Σερρών, το ένα του ιστορικού Βασίλη Τζανακάρη.  Τον κορυφαίο Σερραίο τερματοφύλακα τίμησαν ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού αλλά και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με τον Γιώργο Κουρτίδη, τους αρχηγούς Σιάκκα, Τσιμίκα, Ρούτση και Βοσκόπουλο αλλά και τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη να προσφέρουν ένα λάβαρο του συλλόγου και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

 

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, μίλησε για το βιβλίο, για το ξεκίνημα της καριέρας του, ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν στην έκδοση του βιβλίου, κυρίως τον Σερραίο επιχειρηματία από την Αθήνα Θωμά Τρέντσιο, τον ισχυρό άνδρα του Πανσερραϊκού Χρήστο Κοράκη και φυσικά τον Σερραίο δημοσιογράφο Στέφανο Δημητριάδη που έγραψε το βιβλίο.

 

πηγή: Περισσότερα και φωτογραφίες στο ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr