Το κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου έχει την ανάγκη τοποθέτησης παρκέ. Θα γίνει επιτέλους πράξη η θέληση που υπάρχει ;

Το κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου έχει την ανάγκη τοποθέτησης παρκέ. Θα γίνει επιτέλους πράξη η θέληση που υπάρχει ;

Το τελευταίο διάστημα και ιδίως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το Ρούπελ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία έπειτα από 13 χρόνια, γίνονται διεργασίες για τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου. 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σιντικής, Φώτιου Δομουχτσίδη και μετά από σχετική επικοινωνία με ανθρώπους της ομάδας γίνονται προσπάθειες, ώστε η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται επιτέλους σε παρκέ. Το κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου, που είναι από τα ελάχιστα κλειστά γήπεδα στην χώρα που δεν έχει παρκέ, έφτασε η ώρα να προχωρήσει σε αυτή την σημαντική αλλαγή. Εισήγηση των ανθρώπων της ομάδας είναι να αλλαχτεί μόνο ο χώρος του μπάσκετ.

 Μάλιστα, αυτό θα μπορούσε να είναι και ένα καλό “δώρο”της Δημοτικής αρχής, αφού το 2023 το Ρούπελ κλείνει μισό αιώνα ζωής. Ευχή όλων είναι να γίνει πράξη η θέληση που υπάρχει, καθώς μόνο οφέλη θα έχουν οι σύλλογοι από αυτή την εξέλιξη.

Πηγή: www.sport-sidirokastro.blogspot.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr