Το θέμα “ακαδημίες” μπλοκάρει τη συμφωνία Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός-Καραθανάσης!

Το θέμα "ακαδημίες" μπλοκάρει τη συμφωνία Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός-Καραθανάσης!

Ούτε την Δευτέρα… βγήκε λευκός καπνός από τα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού αναφορικά με το θέμα της ανάληψης των ηνίων του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Χρήστο Καραθανάση, καθώς το μείζον θέμα της διαχείρισης των ακαδημιών είναι αυτό που αποτελεί τροχοπέδη ανάμεσα στις δύο πλευρές και βάζει “μπλόκο” στην συμφωνία, καθώς κατά τα άλλα υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση των δύο πλευρών, από την οποία δεν έλειψαν και οι εντάσεις, ξεκίνησε στις 11 το πρωί απόντος του προέδρου Βασίλη Χατζημιχαηλίδη, ενώ έδωσαν το παρών από τον Ερασιτέχνη η α΄ αντιπρόεδρος Καίτη Εμμανουηλίδου, ο β΄ αντιπρόεδρος Βασίλης Καλαϊτζίδης και ο ταμίας Χρήστος Πυρινής, ενώ από την αντίπερα όχθη βρέθηκαν πέρα από τον Σερραίο επιχειρηματία Χρήστο Καραθανάση, ο συνεργάτης του Ιορδάνης Καπλανίδης που στηρίζει την προσπάθεια του, ο νομικός του Γιώργος Ζιώγας, ο έμπειρος νομικός σε θέματα ποδοσφαίρου Βαγγέλη Χατζηιωάννου και ο και από στις Σέρρες ο Μιχάλης Τσιότσιαλας εκπρόσωπος του κ. Παρηγόρη.

Και από την στιγμή που τα θέματα στα οποία συγκλίνουν οι δύο πλευρές θα απασχολήσουν σε περίπτωση πλήρους συμφωνίας, αξίζει να σταθεί κανείς εκεί όπου δημιουργείται η απόσταση και υπάρχει μία κάθετη αντιμετώπιση και αυτό φυσικά είναι το θέμα της διαχείρισης των ακαδημιών.

Όπως είναι γνωστό πλέον, από το 2013 ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με τον Πήγασο για την διαχείριση των τμημάτων υποδομής και από την μία ο Χρήστος Καραθανάσης θέλει, όπως είναι και λογικό, οι ακαδημίες να περάσουν στην δική του εποπτεία με όποιο κόστος και από την άλλη η διοίκηση του Μ.Γ.Σ δείχνει ξεκάθαρα αρνητική ως προς αυτό το ενδεχόμενο, για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει.

Στην σύμβαση που υπάρχει μεταξύ Πανσερραϊκού και Πήγασου, πέρα από τους υπόλοιπους όρους που περιγράφονται για την οικονομική και όχι μόνο σχέση μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχει ένας ξεκάθαρος όρος που αναφέρει ότι εφόσον οποιαδήποτε από τις δύο συμβαλλόμενες πλευρές θέλει τη λύση της συνεργασίας πρέπει να καταβάλλει στην άλλη το ποσό των 50.000 ευρώ. Αυτό λοιπόν το ποσό είναι διατεθειμένος να το πληρώσει για λογαριασμό της ομάδας ο Χρήστος Καραθανάσης, με σκοπό φυσικά την ανάληψη της διαχείρισης των ακαδημιών και πάλι όμως δεν υπάρχει βούληση από πλευράς του Ερασιτέχνη για κάτι τέτοιο.

Όπως και να έχει κατατέθηκαν αντιπροτάσεις και από τις δύο πλευρές, οι οποίες πολύ πιθανόν θα κάτσουν εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων είτε το απόγευμα της Δευτέρας είτε το πρωί της Τρίτης.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr