Το επιτυχημένο ντεμπούτο του Βάβαλη στο Καραϊσκάκη!

Το επιτυχημένο ντεμπούτο του Βάβαλη στο Καραϊσκάκη!

Με… το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον Αστέρα Τρίπολης το δίδυμο Παντελίδη-Βάβαλη, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας κατάφερε στην πρεμιέρα τους στον πάγκο να πάρει ισοπαλία μέσα στο “Γ.Καραϊσκάκης” από τον Ολυμπιακό, που ουσιαστικά μοιάζει με νίκη αν αναλογιστεί κανείς ότι το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις με πέναλτι και νωρίτερα υπήρχαν ευκαιρίες για το 0-2.

“Αν μας έλεγε κάποιος την Παρασκευή ότι θα παίρναμε αυτό το αποτέλεσμα, τώρα θα ήμασταν ευχαριστημένοι” είπε ο τεχνικός του Αστέρα και σίγουρα πολλά credits για την επιτυχία πάνε και στον Σερραίο προπονητή Άκη Βάβαλη που είναι επιφορτισμένος με το scouting του αντιπάλου πριν από κάθε ματς και προσφέρει σε προπονητή και παίκτες την άλλη ομάδα… σε μία κόλλα χαρτί. Εντόπισε λοιπόν τις αδυναμίες του Ολυμπιακού, τις υπέδειξε, η έλευση του Παντελίδη έφερε και αυτοπεποίθηση και αποτέλεσμα με το καλημέρα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr