Το εντυπωσιακό δώρο της Δόξας Λιθοτόπου για τον Ιβάν Σαββίδη!

Το εντυπωσιακό δώρο της Δόξας Λιθοτόπου για τον Ιβάν Σαββίδη!

Ένα εντυπωσιακό δώρο προσέφερε η διοίκηση της Δόξας Λιθοτόπου για τον Ιβάν Σαββίδη, στο περιθώριο του φιλικού της ομάδας με την Κ17 του ΠΑΟΚ. που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης(28/8) στο γήπεδο του χωριού.

Οι διοικούντες της Δόξας παρέδωσαν στον Γενικό Αρχηγό της Κ17 και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης Κώστα Λαγωνίδη, έναν εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο δικέφαλο αετό, προκειμένου να τον παραδώσει ως δώρο στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον τιμήσουν. 

Μάλιστα αυτό δεν ήταν το μοναδικό δώρο που παρέλαβε η αποστολή, καθώς στην ανταλλαγή δώρων στο ξεκίνημα του ματς, ο αρχηγός των γηπεδούχων Γιώργος Ερρίκος Ζυγκερίδης έδωσε στον αρχηγό του ΠΑΟΚ Γιώργο Λαγωνίδη έναν ακόμη δικέφαλο αετό, πιο μικρών διαστάσεων φυσικά και με την αναγραφή του ονόματος της Δόξας όπως βλέπετε και παρακάτω.

Για την ιστορία το φιλικό ματς που προσέλκυσε αρκετό κόσμο της περιοχής, έληξε με το σκορ στο 3-5, με τους Γιώργο Ερρίκο Ζυγκερίδη, Αλέκο Μουτίδη και Νίκο Ελευθεριάδη να σκοράρουν για την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr