Το «Ελπίς» στο σήμα της Βέροιας!

Το «Ελπίς» στο σήμα της Βέροιας!

Τον ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως πήρε ως γνωστόν το καλοκαίρι η Βέροια, αποκτώντας «θέση» στο νέο χάρτη της Γ΄ Εθνικής και μάλιστα ακόμα αναγράφεται σε αρκετές αναφορές ως «Ελπίδα Σκουτάρεως/Βέροια» ή… σκέτο το όνομα της σερραϊκής ομάδας, όπως στο επίσημο site της ΕΠΟ!

Για τυπικούς λόγους, η Βέροια έπαιξε στο ματς κόντρα στον Μακεδονικό με σήμα που αναφέρει την ονομασία «Ελπίς» (στη φωτο ο αρχηγός Αλέξανδρος Βεργώνης, από το παιχνίδι της Ευκαρπίας με τον Μακεδονικό). Αυτό βέβαια θα αλλάξει σύντομα, αφού θα διευθετηθούν τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα.

Στην ομάδα της Ημαθίας θέλουν να είναι νομότυποι και το νομικής φύσης θέμα θα «κλείσει» θετικά, με τους Βεροιώτες να γυρνούν στην… κανονικότητα και την «ομαλότητα», που επιτάσσει η πλούσια ιστορία τους. Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες έγιναν άλματα μπροστά σε όλους τους τομείς, ενώ παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές φανέλες και ένα άκρως εκσυγχρονισμένο έμβλημα, που περιμένει τη… σειρά του για να μπει στην εμφάνιση, την καθημερινότητα (ήδη χρησιμοποιείται κατά κόρον) και την ιστορία των «ροσομπλού».

πηγή:arenafm.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr