Το δώρο του… Λεβαντόφσκι στον Σερραίο νεότερο Fifa Medicine!

Το δώρο του... Λεβαντόφσκι στον Σερραίο νεότερο Fifa Medicine!

Στο Μόναχο βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο γνωστός Σερραίος φυσικοθεραπευτής και άλλοτε ποδοσφαιριστής Κωστής Σιδηρόπουλος, που είναι και ο νεότερος πιστοποιημένος Fifa Medicine και σίγουρα η παρουσία του εκεί επ’ ευκαιρία και των αγώνων Champions League των “βαυαρών” με την Σέλτικ τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για την youth league, ήταν μία εμπειρία.

Μάλιστα επιστρέφει στις Σέρρες με… λάφυρο μία φανέλα του φορ των Γερμανών Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με αφιέρωση ως δώρο για την συνεργασία τους στην αποκατάσταση του.

Ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν, συνεργάστηκε με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ξεναγήθηκε στους χώρους, παρακολούθησε και το ματς των Νέων που έληξε με 6-2 υπέρ της Μπάγερν, παρακολούθησε το βράδυ της Τετάρτης και τη νίκη με 3-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων και σίγουρα οι εικόνες που συνέλεξε και οι παραστάσεις ήταν πολύτιμες, καθώς έστω και για λίγες ημέρες συνεργάστηκε με ένα από τα κορυφαία κλαμπ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr