Το δράμα του Ζιαμπάρη και η αφιέρωση της νίκης του Ηρακλή!

Το δράμα του Ζιαμπάρη και η αφιέρωση της νίκης του Ηρακλή!

Το χαμό του πατέρα του, συνταξιούχου αστυνομικού στο επάγγελμα, σε ηλικία 56 ετών θρηνεί ο Νίκος Ζιαμπάρης. Ο Σερραίος αμυντικός του Ηρακλή έμαθε τα άσχημα μαντάτα το βράδυ του Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στα Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

 

Μάλιστα αργά το βράδυ όταν το τηλέφωνο του χτυπούσε από τις κλήσεις μελών της οικογένειας του ο ίδιος κοιμόταν και δεν το άκουγε και μετά από πολύ ώρα κατάλαβε πως κάποιος τον καλεί και πληροφορήθηκε την τραγική είδηση της απώλειας του πατέρα του, ο οποίος ήταν στο πλευρό του σε όλη την διάρκεια της καριέρας του και φυσικά τα τελευταία χρόνια που έπαιζε στην Θεσσαλονίκη πήγαινε και παρακολουθούσε τα ματς του “γηραιού”.

 

Όπως είναι φυσικό, με το άκουσμα της θλιβερής είδησης ο Νίκος Ζιαμπάρης συντετριμμένος μάζεψε αμέσως τα πράγματά του και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του και το πρωί της Δευτέρας αποχαιρέτησε τον πατέρα του, με πολλούς συμπαίκτες και φίλους από τον χώρο του ποδοσφαίρου να έρχονται στις Σέρρες για να του συμπαρασταθούν.

 

Μάλιστα τόσο ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης, όσο και οι παίκτες, αφιέρωσαν τη νίκη στον Ζιαμπάρη ο οποίος και θα ξεκινούσε βασικός στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός μέσα στα αποδυτήρια, αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr