Το διπλό στην Ξάνθη & η 1η θέση… ξεσηκώνουν τους Ικάρους ενόψει Αγρινίου

Το διπλό στην Ξάνθη & η 1η θέση... ξεσηκώνουν τους Ικάρους ενόψει Αγρινίου

Στον α΄ γύρο οι Ίκαροι κατάφεραν να πάρουν στο Αγρίνιο το μεγαλύτερο “διπλό” της τριετίας, όπως χαρακτηρίστηκε και την Κυριακή κόντρα στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, στο κλειστό της κοιλάδας, καλούνται να υπερασπιστούν την 1η θέση στην οποία έφτασαν και πάλι μετά από ένα… μάγκικο “διπλό” στην Ξάνθη την προηγούμενη εβδομάδα, επωφελούμενοι φυσικά και από την ήττα του Χαρίλαου Τρικούπη. Και έχοντας δώσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από το “σπίτι” τους, έχοντας κάνει καλές εμφανίσεις και δείχνοντας, ειδικά στο τελευταίο ματς… ψυχή πρωταθλητή, η “δίψα” και των παικτών και του κόσμου είναι μεγάλη για ακόμη μία επιτυχία.

Οι “κυανοκίτρινοι” γνωρίζουν πως αυτή την στιγμή, στο ξεκίνημα του 2ου γύρου, η 1η θέση δεν σημαίνει κάτι, καθώς οι δυσκολίες της κατηγορίας είναι συγκεκριμένες και έχουν μπροστά τους “βουνό” από σκληρά ματς, για αυτό και θέλουν βήμα-βήμα να χτίζουν τον δρόμο παραμονής τους εκεί ψηλά και ο αγώνας κόντρα στην σκληροτράχηλη ομάδα του Αγρινίου θα είναι ένα καλό βήμα.

Το ζήτημα της ομάδας είναι πως δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητο το “διπλό” στην Ξάνθη και για να μην γίνει αυτό θα πρέπει να έρθει πάση θυσία η νίκη και να διατηρηθεί απαραβίαστη η έδρα των Σερραίων. Και βασικό συστατικό για να επιτευχθεί αυτό πέρα από τις προσπάθειες του coach Ποργιόπουλου και των παικτών του είναι και το πάθος που χρειάζεται να βγάλει ο κόσμος στην κερκίδα, η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Κακιούζης που ήταν η μεγάλη απουσία από το ματς της Ξάνθης επιστρέφει κανονικά και είναι στην διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Γκούτζιας θα σφίξει τα δόντια, παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα είναι επίσης στην αποστολή.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr