Το Α.Π.Θ. βράβευσε το γυμναστήριο CHAMPS & τον Χρήστο Κομσή ως φορέας υποδοχής του ΤΕΦΑΑ Σερρών!

Το Α.Π.Θ. βράβευσε το γυμναστήριο CHAMPS & τον Χρήστο Κομσή ως φορέας υποδοχής του ΤΕΦΑΑ Σερρών!

Το δικό μας… Champs, το γυμναστήριο που στηρίζει το www.serressport.gr και γυμνάζει τους αθλητικούς συντάκτες και όλο τον γνωστό αθλητικό κόσμο των Σερρών, γνώρισε μια σημαντική επιτυχία, απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το αθλητικό κέντρο Champs του Χρήστου Κομσή που βρίσκεται Αλεξάνδρου Παναγούλη 39, βραβεύτηκε ως φορέας υποδοχής φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Σερρών, από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Βαρσακέλη. Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου κ. Κομσής, είναι επόπτης και φορέας υποδοχής, στηρίζοντας την πρακτική άσκηση των φοιτητών της πόλης μας, δυναμικά και γι’ αυτο βραβεύτηκε απο το το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΑΠΘ.

Ο κ. Κομσής κλήθηκε στο βήμα της τιμητικής εκδήλωσης και στο σύντομο λόγο του τόνισε τη σημασία του προγράμματος, τόσο για τους φοιτητές/τριες, αλλά και για τους φορείς υποδοχείς, ως φορέας που συνεργάζεται με το Τμήμα μας πολλά χρόνια.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συμμετοχή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών στην Απολογιστική Εκδήλωση του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ., για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών του Α.Π.Θ. συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στην Απολογιστική Εκδήλωση του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ., η οποία υλοποιείται κάθε χρόνο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00 στη Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, 38 φοιτητές/-τριες και 39 Επόπτες των Φορέων Υποδοχής με την καλύτερη Πρακτική Άσκηση για το ακαδ. έτος 2017 – 2018. 
Από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών βραβεύτηκε ως φορέας υποδοχής το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CHAMPS και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Κομσής Χρήστος, ιδιοκτήτης και επόπτης του φορέα, από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Βαρσακέλη. Ο κ. Κομσής κλήθηκε στο βήμα και στο σύντομο λόγο του τόνισε τη σημασία του προγράμματος, τόσο για τους φοιτητές/τριες, αλλά και για τους φορείς υποδοχείς, ως φορέας που συνεργάζεται με το Τμήμα μας πολλά χρόνια. Από την πλευρά των φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα βραβεύτηκε η κ. Μπησικλή Δήμητρα, με βάση την υψηλότερη βαθμολογία και την άριστη αξιολόγηση από το φορέα υποδοχής, και έλαβε την αναμνηστική πλακέτα από την Αναπληρώτρια Πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Αριάδνη Στογιαννίδου.
Κατά την εκδήλωση, ο Ιδρυματικά υπεύθυνος του Προγράμματος κ. Αντώνιος Κορωναίος, Αναπλ. Καθηγητής, Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ., αναφέρθηκε στην ομιλία του σε στατιστικά στοιχεία που αφορούσαν στο πρόγραμμα το ακαδ. έτος 2017-18. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε ότι, το ΤΕΦΑΑ Σερρών βρισκόταν για μια ακόμα φορά στις πρώτες θέσεις μεταξύ των 39 Τμημάτων του Α.Π.Θ. στο ποσοστό απορρόφησης θέσεων ανά Τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιτυχία του ΤΕΦΑΑ Σερρών, ενός περιφερειακού Τμήματος του ΑΠΘ, μεταξύ των 39 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οφείλεται κυρίως στους φορείς υποδοχής της πόλης και του νομού, οι οποίοι αγκάλιασαν το πρόγραμμα από την έναρξή του έως και σήμερα, αλλά και στο Επιμελητήριο Σερρών και τον Πρόεδρο κ. Μέγκλα Χρήστο, που στήριξε την Πρακτική Άσκηση από την πρώτη στιγμή. 
Η Πρόεδρος, του Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών, Καθηγήτρια κ. Αικατερίνη Μουρατίδου συγχαίρει τον φορέα υποδοχής ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CHAMPS για τη βράβευση και τον ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκρισή του σε θέματα που αφορούν στο Πρόγραμμα και το Τμήμα γενικότερα. Επίσης, συγχαίρει τη φοιτήτρια κ. Μπησικλή Δήμητρα, για την επιτυχία της. Τέλος, ευχαριστεί τους φορείς υποδοχής της πόλης που βοήθησαν στην επιτυχία του Προγράμματος και τους καλεί να συνεχίσουν αυτή την σημαντική συνεργασία για το Τμήμα και την Πόλη μας. 
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, ο ιδρυματικά υπεύθυνος του Προγράμματος κ. Αντώνιος Κορωναίος, Αναπλ. Καθηγητής, Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ., καθώς και οι συνεργάτες/ιδες του γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ., για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και την άριστη πορεία του Προγράμματος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr