“Το αστέρι του μέλλοντος παίζει εδώ” και συγκεκριμένα…στις Σέρρες!

"Το αστέρι του μέλλοντος παίζει εδώ" και συγκεκριμένα...στις Σέρρες!

Γιατί και τα Χριστούγεννα το μπάσκετ δεν σταματά… Ένα πάρα πολύ ωραίο αθλητικό τουρνουά θα λάβει μέρος τις προσεχές ημέρες στα μέρη μας,καθώς διοργανώνεται το Christmas Basketball U15 τόσο στο κλειστό της Κοιλάδας όσο και στο αντίστοιχο της Νέας Ζίχνης. Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετική πρωτοβουλία των συντελεστών, που θα προσελκύσει πλήθος κόσμου και μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν άπαντες από τέτοιες κινήσεις. Ο Δήμος Σερρών,το τμήμα μπάσκετ ανδρών του Πανσερραϊκού και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο φέρνουν στις Σέρρες το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου ένα πολύ ενδιαφέρον event.

“Ο Δήμος Σερρών έχει τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων. Είμαι βέβαιος ότι οι αθλητές, καθώς και οι συνοδοί τους θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία στην πόλη μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία. Ευελπιστούμε αυτή η εκδήλωση να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και να γίνει θεσμός για τις Σέρρες, όπως τόσες άλλες διοργανώσεις, εθνικού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος”, δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.
«Ο Πανσερραϊκός και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτού του σπουδαίου Τουρνουά Μπάσκετ φιλοδοξούν να αναδείξουν το ταλέντο των νεαρών καλαθοσφαιριστών μας, να ευχαριστήσουν τους Σερραίους φιλάθλους και τους περισσότερους από 200 επισκέπτες που αναμένονται στην πόλη μας προσφέροντας θέαμα, να ικανοποιήσουν τους Σερραίους επιχειρηματίες που στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας τονώνοντας την περίοδο των εορτών την αγορά μας με τον αθλητικό τουρισμό, και,τέλος, να δώσουν το στίγμα των Σερρών σε όλη την Ελλάδα!», δήλωσε κ. Μπεντούλης και συνέχισε λέγοντας: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Αγγελίδη, καθώς και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο που τίμησε ομόφωνα με την εμπιστοσύνη του την προσπάθεια αυτή. Η συνδιοργάνωση αυτή με τον Δήμο Σερρών θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) και του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών που στέλνει στο Πανελλήνιο το κοινωνικό μήνυμα της αξίας των εμβολιασμών στην παιδική ηλικία». 
Το τετραήμερο αυτό οι Σερραίοι φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν τα γήπεδα της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων και Μεσοράχης Ν. Ζίχνης για να παρακολουθήσουν το πλούσιο θέαμα των 16 αγώνων από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ που έχουν γεννηθεί το 2003-2004, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και τα δικά μας παιδιά!
Στο Τουρνουά, εκτός από τις δύο Σερραϊκές ομάδες Αριστοτέλειο/Πανσεραϊκό Κρι Κρι και Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών, θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους ιστορικότερους συλλόγους της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Χ.Α.Ν.Θ., καθώς και η διακεκριμένη 10-ACADEMY.
Share