Το «αντίο» του Γιώργου Γεωργιάδη που δεν συνεχίζει στα «λιοντάρια»!

Το «αντίο» του Γιώργου Γεωργιάδη που δεν συνεχίζει στα «λιοντάρια»!

Οι δρόμοι του Πανσερραϊκού και του Γιώργου Γεωργιάδη χωρίζουν για την επόμενη σεζόν, καθώς οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν τελικά.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήρθε σαν φίλος την περασμένη χρονιά και αγωνίστηκε λίγα παιχνίδια λόγω κάποιων διαδικαστικών προβλημάτων με το δελτίο του στην Τουρκία. Πέτυχε το γκολ-φάουλ στις αρχές του 2020, που ξεκόλλησε τον Πανσερραϊκό, απο την ισοπαλία στον Πανδραμαϊκό και έδωσε έξτρα αυτοπεποίθηση σε όλους για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Λεπτομέρειες ή οχι στην μη εύρεση χρυσής τομής, σημασία έχει οτι ο Γεωργιάδης και ο Πανσερραϊκός δεν θα πορευτούν μαζί του χρόνου, με τον Σερραίο ποδοσφαιριστή να αποχαιρετά με λόγια καρδιάς και να φεύγει σαν φίλος, -προσωρινά- θα πούμε εμείς, διότι η φανέλα με το «λιοντάρι»της Αμφίπολης στο στήθος θα τον περιμένει πάντα!

Απο το ‘SSN’ καλή πορεία φίλε όπου κι αν πας!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr