Το «αγρίμι» του Πανσερραϊκού ο Νίκος Κρητικός συνεχίζει έως το 2022!

Το «αγρίμι» του Πανσερραϊκού ο Νίκος Κρητικός συνεχίζει έως το 2022!

Ο Νίκος Κρητικός ανανέωσε με τον Πανσερραϊκό για ακόμη έναν χρόνο. Το «αγρίμι» απο την Κέρκυρα, που ήρθε την περσινή περιπετειώδη σεζόν αλλα τα κατάφερε μια χαρά στις Σέρρες, θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το «λιοντάρι» στο στήθος έως το 2022.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσο, έδειξε την ποιότητα του σε όλα τα μεγάλα ματς της FL και αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του κλαμπ, σε μια νευραλγική θέση. Μαζί με τον Μαρκιόνι έχουν συνθέσει ένα σκληρό αμυντικό δίδυμο στα χαφ, που όποια ομάδα τους έχει απέναντι θα τα βρεί σκούρα…σιδερένιος και καλό πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κόκκινης» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Κρητικό. Το νέο συμβόλαιο του δυναμικού μέσου, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Ο Κερκυραίος αμυντικός μέσος ήρθε το καλοκαίρι του 2020 στα «λιοντάρια» και έδειξε απο νωρίς τις δυνατότητες του, κατακτώντας την άνοδο στην SL2 με τον Πανσερραϊκό μας. Ο Νίκος Κρητικός είναι γεννημένος τον Νοέμβριο του 1994 και θεωρείται ένας σημαντικός παίκτης του συλλόγου μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr