Τουρνουά 3X3: “Πορτοκαλί” Σαββατοκύριακο στις Σέρρες

Τουρνουά 3X3: "Πορτοκαλί" Σαββατοκύριακο στις Σέρρες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 που διεξήχθη στο πεζόδρομο Κ. Καραμανλής στις Σέρρες το διήμερο 19-20 Μαΐου 2018.

Στις Σέρρες πήραν μέρος 608 παιδιά (448 αγόρια και 160 κορίτσια) με το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Νικήτρια στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν η Γεωργία Ζουρντατζή και νικητής στον διαγωνισμό τριών πόντων Παναγιώτης Λέφας. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βασίλης Τερζής, ο υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Σερρών, Νίκος Ιλανίδης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Φωτογραφία του χρήστη Hellenic BasketBall Federation-3on3 (Official).

“Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 και σε αυτό βοήθησαν οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, οι προπονητές και βεβαίως η ψυχή της εκδήλωσης, ο Νίκος Ιλανίδης, υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του Δήμου Σερρών τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την συνεχή στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια” δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής.

Επόμενος σταθμός του τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για φέτος, το Σκούταρι και ο Προβατάς.

Φωτογραφία του χρήστη Hellenic BasketBall Federation-3on3 (Official).

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στις Σέρρες

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1260085480788169

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr