Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 σε Λευκώνα, Σέρρες, Προβατά & Σκούταρι!

Τουρνουά Μπάσκετ 3x3 σε Λευκώνα, Σέρρες, Προβατά & Σκούταρι!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένου για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό Βασίλη Τερζή, του υπεύθυνου του τμήματος αθλητισμού Νίκου Ιλανίδη και του Διευθυντή του Γυμνασίου Λευκώνα Στέλιου Ρίζου, την Πέμπτη 19 Απριλίου με θέμα το φετινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3. 

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ), διοργανώνουν και φέτος για 23η χρονιά, τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 17 ετών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερρών είναι ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα στον οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δίνει κάθε χρόνο την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Aπριλίου 2018 το τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στον Λευκώνα, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου, στις 19-20 Μαϊου στις Σέρρες στον πεζόδρομο Κ .Καραμανλή και τον Σεπτέμβριο 2018 θα πραγματοποιηθεί στον Προβατά και στο Σκούταρι.

«Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 είναι μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση αφού συμμετέχουν πάνω από 1500 παιδιά και εκτός της πόλης των Σερρών που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, την επεκτείναμε για πρώτη φορά από πέρυσι και στον Λευκώνα, Προβατά και Σκούταρι, ώστε τα νέα παιδιά αυτών των περιοχών να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την στήριξή τους, τους γυμναστές, προπονητές, διαιτητές καθώς και τον Νίκο Ιλανίδη, τον δικό μας άνθρωπο, για το ζήλο και το μεράκι που επιδεικνύει ώστε το τουρνουά να έχει απόλυτη επιτυχία», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τα νέα παιδιά στην γιορτή του μπάσκετ. Φέτος πιστεύουμε ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο», δήλωσε ο Βασίλης Τερζής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr